• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kupujecie damskie szmatki na vinted do zabawy?

Mężczyzna

dewastator

Cichy Podglądacz
Cześć,

Czy kupujecie jakieś damskie szmatki do zabaw albo innych rzeczy na vinted? Moze macie cos w obserwowanych co Was kręci? :)

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
Kupowałem często buty na olx ale tylko pod warunkiem że zweryfikowałem że to faktycznie kobieta. Kupowałem szpilki, botki i baleriny. Też przy okazji żeby dziewczyna nie sądziłam że jestem facetem dokupowalem ubrania (spódniczki, sukienki, bluzki). Wiadomo, buty były do zalewania. :) Też przy okazji nawiązałem dłuższą przygodę z dziewczyną która sprzedawała mi rajstopy i majtki noszone.

Mężczyzna

kemot12

Cichy Podglądacz
Kilka dziewczyn z majtkomatu sprzedaje na allegro lokalnie . Tylko ilość wyszukanych ofert zależy od wpisanej frazy: stringi, majtki itp filtrowanie ze śladami użytkowania

Mężczyzna

4xblah

Nowicjusz
Kilka dziewczyn z majtkomatu sprzedaje na allegro lokalnie . Tylko ilość wyszukanych ofert zależy od wpisanej frazy: stringi, majtki itp filtrowanie ze śladami użytkowania
Ja wolałem takie dziewczyny które nie sprzedają tego masowo. Od takiej masówki nie chciałbym majtek albo rajstop.