• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kremy plemnikobójcze niszczą prezerwatywę?

Status
Zamknięty.

maria16

Cichy Podglądacz
cześć.Mam pytanko-ostatnio słyszałam że nie które kremy plemnikobójcze niszczą prezerwatywe?nigdy sie wcześniej z takim czymś nie spodkałam i postanowiłam sie o to was zapytać-czy to prawda wiecie powoli przygotowujemy sie z moim kochanym do współżycia i chciałbym jaknajwięcje o tym wiedzieć.Może więć mi doradzicie.Chciałbym uzyć prezerwatywa + krem ,ale kompletnie nie wiem jaki krem i jak prezerwatywa są dobre .może podpowiecie co wy stosujecie.Wiem że napewno nie bede brała tabletek,ani nie zastosuje globułek bo podobno się bardzo pienia i to troche przeszkadza.co do gumek to wiem że by nie używać-Unimil-bo 60% z nich pęka.prosze napiszcie wasze metody ,jak sie te produkty nazywają a w ostatecznośći ile kosztują wielkie dzięki

rose

Biegły Uwodziciel
najlepsze są prezerwatywy DUREX ale kupione tylko w APTECE i z atestem.. krem plemnikobójczy nie niszczy gumek, ginekolodzy przecież polecaja taka antykoncepcje na pierwszy raz w szczególności.. Krem DELFEN jest dobry.. pozdrawiam :p

rose

Biegły Uwodziciel
wprowadza się go do pochwy specjalnym aplikatorem i działa przez 6 godzin więc można zrobić to wczesniej aby nie przerywać milutkiej atomsfery wieczoru 8)

SETH

Podrywacz
A jest to jakoś estetyczne i w miarę 'okejowate' dla kobiety (to znaczy nie przeszkadza w niczym do dziewczynie i nie czuje żadnego dyskomfortu) :?:

rose

Biegły Uwodziciel
hmm o ile nie jest uczulona na jakiś składnik to spoko.. i napewno lepszy krem od globulki, która strasznie się pieni i odczuwa się dyskomfort :wink:

malenka42

Cichy Podglądacz
co do prezerwatyw dawniej uzywalam prezerwatywy-ponad rok i nigdy nam nie pekla,to chyba nie umiejetnosc zakladania gumy-jesli wam pekaja-poprobujcie na ogorkach lub bananach jesli nie mozecie dojsc do wprawy.
a co do globujek to mialam je zaaplikowane klika razy i wszytko bylo ok-poza tym ze wyplywaly bylo okey.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry