• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kończenie na twarzy jest upokarzające?

Kobieta

natalie20

Cichy Podglądacz
Ja do tego podchodzę tak, że to kwestia preferencji :) czasami po prostu wytryski na twarz są niewygodne, lepi się, może pójść do oka albo we włosy (strasznie wkurzające, zwłaszcza jeśli się ma je umyte 😅). Czasami jest to kwestia dominacji, która nie każdej z nas odpowiada. Sama miałam byłych którzy spuszczali mi się na buzię komentując przy tym ze jestem ich suka itp różnie to bywa

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Upokarzające? Nie sądzę, przy założeniu że partnerka to akceptuje lub sama poprosi. Analogicznie możemy wyzywać się od suk w łóżku czy używać wulgarnego języka. To też część gry, odreagowanie od życia codziennego. Natomiast najważniejsze czy po zakończeniu łóżkowych fikołków, jesteśmy w stanie przytulić się, pocałować, wzajemnie zadbać o siebie choćby pod prysznicem. Sam nie czuję podniecenia kończąc na twarzy. Zdecydowanie bardziej w ustach, cipce czy pupie.