• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety chodzą w korkach?

Kobieta

TylkoMy

Dominujący
Gdy wyjdę z urzędu miasta i będę już w aucie zaaplikuję sobie stalowy korek rozmiar L. Po 13 odwiedzę męża ❤️ w pracy.

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Czytam, że dziewczyny chodzą w tych stalowych. Ja jakoś nie umiem się do nich przekonać, chociaż mam sporą kolekcję. Podobnie ze szklanymi.
Zawsze wybiorę silikonowy, szczególnie jeśli mam się z nim gdzieś wybrać.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Czytam, że dziewczyny chodzą w tych stalowych. Ja jakoś nie umiem się do nich przekonać, chociaż mam sporą kolekcję. Podobnie ze szklanymi.
Zawsze wybiorę silikonowy, szczególnie jeśli mam się z nim gdzieś wybrać.
Stalowe są fajne, ale te z okrągłą podstawą przy dłuższym noszeniu uwierają w pośladki. I jest to opinia zarówno żony jak i moja 😜

Kobieta

Saanvi

Instruktor seksu
Stalowe są fajne, ale te z okrągłą podstawą przy dłuższym noszeniu uwierają w pośladki. I jest to opinia zarówno żony jak i moja 😜
Ja tu miałam na myśli ogólnie. Jakoś mi się nie podobają wizualnie, a to przekreśla sporo ;)
Do noszenia mam taki silikonowy z wąską podstawą, specjalny ;)

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Ja tu miałam na myśli ogólnie. Jakoś mi się nie podobają wizualnie, a to przekreśla sporo ;)
Do noszenia mam taki silikonowy z wąską podstawą, specjalny ;)
O gustach się nie dyskutuje 😉 Z jednym zgadzam się na pewno - do dłuższego noszenia koreczek powinien mieć wąską podstawę 🙂