Tylko to dla mnie jest "starodawne". Ale to moje zdanie.i po ślubie
i po ślubie tylko z jednym przez całe życie, w tej samej pozycji, po ciemku.....Tylko to dla mnie jest "starodawne". Ale to moje zdanie.
Ale "seks" tylko po ślubieNie, bo mnie to obrzydza, a robiło dosyć dużo. Jednym słowem mówiąc, ohydne!![]()
No zwala z tego...Ale "seks" tylko po ślubie![]()
Z chęcią bym Ci zrobił taką fontannęPrzecież to normalne że nie każdego podnieca to samo co innych. Mnie nie rusza mineta. Ale za to palcówka jak najbardziej. Mój facet już dokładnie wie jaką prędkość ma "osiągnąć " i pod jakim kątem zagiąć palce. Po chwili mam orgazm łącznie z fontanną. Jak kontynuuje, to średnio co 2 min mam kolejne
Jak byś nie lubiła sexu to byś była dziwna a tak naprawdę każdego podnieca co innego jedni tylko we dwoje ktoś inny lubi sex w większej grupieWiele razy spotkałam się z takimi ludźmi, gdzie powiedzieli mi, że jestem dziwna, bo nie lubię minetki i palcówki i że preferuje zwykły seks i po ślubie.A wy co o tym sądzicie? Zacofana, nienormalna?
Jak dla mnie to ci ludzie są żałośni![]()
Może wpływ konserwatywnego wychowania i twierdzeń typu "cipka jest brudna, nie wolno jej lizać"? No offence, próbuję po prostu dociec przyczyny takiego nastawieniaNie, bo mnie to obrzydza, a robiło dosyć dużo. Jednym słowem mówiąc, ohydne!![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
T | Czy zawsze sutki twardnieją jeżeli kobieta jest podniecona? | Pieszczoty | 16 | |
A | Czy Panie fantazjują o wykładowcach i nauczycielach? | Fantazje erotyczne | 2 | |
Z | Panowie w leginsach sexi czy unsexi | Seks | 11 | |
![]() |
Czy miłość wystarczy żeby być razem? | Związki | 6 | |
G | Czy są tu kobiety? | Seks | 1 |