• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy jest na forum ksiądz? Proszę o priv, mam kilka pytań o seminarium

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Trzymajmy się tematu : nie wiem🤷‍♂️
BTW Gdyby pytanie było w ogłoszeniach nie byłoby tyle pieprzenia dookoła konkretnego pytania:sneaky:
A w tym przypadku każdy chce zaznaczyć jak istotny jest jego głos, w zasadzie chuj wi w czym:unsure::LOL:
Chociaż nikt się o to nie pyta (choroba forumowa):D

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Pawko

Nowicjusz
Trzymajmy się tematu : nie wiem🤷‍♂️
BTW Gdyby pytanie było w ogłoszeniach nie byłoby tyle pieprzenia dookoła konkretnego pytania:sneaky:
A w tym przypadku każdy chce zaznaczyć jak istotny jest jego głos, w zasadzie chuj wi w czym:unsure::LOL:
Chociaż nikt się o to nie pyta (choroba forumowa):D
Nie żeby coś ale twoja wypowiedź też nic nie wniosła do tematu, plus każda wypowiedź nawet najbardziej bezsensowna podbija temat do góry dzięki czemu autor ma większe szanse że znajdzie tego co szuka, a w ogóle to najlepiej z takimi pytaniami prosto do księdza, w każdym jednym mieście i wsi jest jakiś kościoł więc z tym nie powinno być problemu, a jeśli autor chce zostać anonimowy to obecnie dużo księży prowadzi social media więc i w tym aspekcie to nic trudnego

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry