• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy fetysz stóp jest dla was obrzydliwy

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Mnie stopy kompletnie odrzucają, poprostu źle mi się kojarzą. Ale....lubię stopy mojej Ż. Czasem jak jest bardziej pikantnie to chce pieścić jej stópki ale oba z kolei ma straszne opory, zwłaszcza jak nie brała wcześniej kąpieli 😋. Taka to dziwna sprawa z tymi stropami.

Kobieta

Pani855

Seks Praktykant
Dla mnie jako taki obrzydliwy nie jest. Szanuję czyjeś preferencje nawet, gdy nie są kompatybilne z moimi. Ale osobiście nie trawię pieszczot stóp i nie pozwalam na to. Nie mój klimat.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Wybaczcie mi szczerość, ale fetysz stóp w wersji homoseksualnej wydaje mi się nieestetyczny. Takie mam odczucia estetyczne, że powinny się pieścić osoby płci odmiennej.

Pieszczenie stóp partnera przez partnerkę nie wydaje mi się zaś nieestetyczne od czasu, gdy ktoś moje stopy ustami wcałował i ssał moje palce.

Kobieta

Agnes95

Cichy Podglądacz
Witam wszystkie kobiety😊 chciałbym się dowiedzieć czy fetysz stóp jest dla was obrzydliwy czy też nie??
Osobiscie nie mam nic przeciwko temu fetyszowi, mój narzeczony bardzo to lubi aczkolwiek w jego przypadku największym fetyszem są nogi jako całość 😉

Mężczyzna

yamawaw

Nowicjusz
Osobiscie nie mam nic przeciwko temu fetyszowi, mój narzeczony bardzo to lubi aczkolwiek w jego przypadku największym fetyszem są nogi jako całość 😉
Cześć! Można to nazwać fetyszem ale również doceniam u kobiet zgrabne zadbane całe nogi 🥰 Myślę że rajstopy, pończochy a przede wszystkim szpilki bardzo je podkreślają 😋