• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy fetysz może zniszczyć życie?

Kobieta

kaami

Biegły Uwodziciel
A nie, to była znajoma 🤣

cNL4fl2dNvETGgI1qvHvxhgapZqLIRhp.jpg

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Ja znałam księdza, który umieszczał ogłoszenia erotyczne na różnych portalach - skierowane do mężczyzn. Uprawiał seks z facetami. Jego prywatne smsy i rozmowy telefoniczne były nagrywane i później opublikowane w internecie. Chyba tam były też jego zdjęcia w różnych nietypowych pozycjach. Wielki skandal to wywołało i oczywiście został wydalony z kapłaństwa, a może nawet sam to zrobił. Już wtedy był uzależniony od narkotyków i po niedługim czasie zmarł.

Mężczyzna

Zboczeniec41

Nowicjusz
Ja znałam księdza, który umieszczał ogłoszenia erotyczne na różnych portalach - skierowane do mężczyzn. Uprawiał seks z facetami. Jego prywatne smsy i rozmowy telefoniczne były nagrywane i później opublikowane w internecie. Chyba tam były też jego zdjęcia w różnych nietypowych pozycjach. Wielki skandal to wywołało i oczywiście został wydalony z kapłaństwa, a może nawet sam to zrobił. Już wtedy był uzależniony od narkotyków i po niedługim czasie zmarł.
Ale czy bycie gejem to fetysz?
Bo to, że uzależnienie od seksu może człowieka pogrążyć tak samo jak alkohol i narkotyki wiadomo nie od dziś.

Kobieta

Blackswan

Podrywacz
Ale czy bycie gejem to fetysz?
Bo to, że uzależnienie od seksu może człowieka pogrążyć tak samo jak alkohol i narkotyki wiadomo nie od dziś.
Ksiądz uprawiający seks, a na dodatek gejowski to nie jest coś, co w tym kraju przechodzi bez echa. No i nie da się ukryć, że zniszczyło mu to życie.

Ja osobiście jestem za zniesieniem celibatu i niech uprawiają seks na legalu. Byle nie z dziećmi.

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Ksiądz uprawiający seks, a na dodatek gejowski to nie jest coś, co w tym kraju przechodzi bez echa. No i nie da się ukryć, że zniszczyło mu to życie.

Ja osobiście jestem za zniesieniem celibatu i niech uprawiają seks na legalu. Byle nie z dziećmi.
Paręnaście lat temu,ksiądz z mojej byłej parafii się powiesił,gdyż był podejrzany o pedofilę wraz z drugim księdzem z innej parafii wykorzystywali dzieci. Drugiego księdza aresztowała policja.

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Mam dwa fetysze. Pierwszy fetysz to elegancko ubrane kobiety,drugi fetysz to Golden shower. Przez rok spotykałem się z jedną kobietą,która jest notariuszem i był to poważny związek pewno razu poszliśmy razem pod prysznic,klęknęła przede mną aby zrobić loda i się zaczęło. Zacząłem robić Golden shower na jej twarz i do ust. Nagle wstała,wyszła spod prysznica i powiedziała,że nie będzie w związku z debilem i tego samego dnia zakończyła związek.

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Tak by było najlepiej. I tak się wszyscy ruchają, a jak któryś nie chce to jego problem.

Moja była mi opowiadała, że raz nakryła swojego starego w domu z kochanką. On na czworaka, a ona mu wkładała dildo w dupę. Oczywiście nagrała filmik i później jak nie chciał jej dać na coś kasy to go szantażowała, że powie matce.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Mam dwa fetysze. Pierwszy fetysz to elegancko ubrane kobiety,drugi fetysz to Golden shower. Przez rok spotykałem się z jedną kobietą,która jest notariuszem i był to poważny związek pewno razu poszliśmy razem pod prysznic,klęknęła przede mną aby zrobić loda i się zaczęło. Zacząłem robić Golden shower na jej twarz i do ust. Nagle wstała,wyszła spod prysznica i powiedziała,że nie będzie w związku z debilem i tego samego dnia zakończyła związek.
Jak z zaskoczenia na nią naszczałeś, to nic dziwnego że się panna zniechęciła. Takie coś to przed pierwszym razem wypadałoby uzgodnić. Też nie byłbym szczęśliwy, gdybym się nastawił na 69 a laska zaczęłaby na mnie stawiać kloca.

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Jak z zaskoczenia na nią naszczałeś, to nic dziwnego że się panna zniechęciła. Takie coś to przed pierwszym razem wypadałoby uzgodnić. Też nie byłbym szczęśliwy, gdybym się nastawił na 69 a laska zaczęłaby na mnie stawiać kloca.
Ustalmy jednak że piss, a scat to nieco inna liga ;) .

Co do reszty się zgadzam, takie rzeczy warto wcześniej ustalić....nawet tuż wcześniej, ale jednak.

Mężczyzna

Zboczeniec41

Nowicjusz
Tylko czy to było zniszczenie sobie życia? Bez przesady. Po prostu gość spalił potencjalną relację z dziewczyną. Z drugiej strony, relacja z totalnie niedopasowanymi preferencjami w seksie też by miała marne perpektywy.