Nie chcę mówić o tym publicznie.

Nie chcę mówić o tym publicznie.
To dlatego zabrałeś publicznie głos w tym temacie?Nie chcę mówić o tym publicznie.
Pisząc publicznie miałem na myśli że nie wszyscy muszą o tym wiedzieć , jeśli tak bardzo chcesz znać szczególy to możemy porozmawiać na PW.To dlatego zabrałeś publicznie głos w tym temacie?![]()
Kolejny koniobijca...Kolega pyta o link do filmu
Ale czy bycie gejem to fetysz?Ja znałam księdza, który umieszczał ogłoszenia erotyczne na różnych portalach - skierowane do mężczyzn. Uprawiał seks z facetami. Jego prywatne smsy i rozmowy telefoniczne były nagrywane i później opublikowane w internecie. Chyba tam były też jego zdjęcia w różnych nietypowych pozycjach. Wielki skandal to wywołało i oczywiście został wydalony z kapłaństwa, a może nawet sam to zrobił. Już wtedy był uzależniony od narkotyków i po niedługim czasie zmarł.
Ksiądz uprawiający seks, a na dodatek gejowski to nie jest coś, co w tym kraju przechodzi bez echa. No i nie da się ukryć, że zniszczyło mu to życie.Ale czy bycie gejem to fetysz?
Bo to, że uzależnienie od seksu może człowieka pogrążyć tak samo jak alkohol i narkotyki wiadomo nie od dziś.
Paręnaście lat temu,ksiądz z mojej byłej parafii się powiesił,gdyż był podejrzany o pedofilę wraz z drugim księdzem z innej parafii wykorzystywali dzieci. Drugiego księdza aresztowała policja.Ksiądz uprawiający seks, a na dodatek gejowski to nie jest coś, co w tym kraju przechodzi bez echa. No i nie da się ukryć, że zniszczyło mu to życie.
Ja osobiście jestem za zniesieniem celibatu i niech uprawiają seks na legalu. Byle nie z dziećmi.
Jaki miał fetysz?Paręnaście lat temu,ksiądz z mojej byłej parafii się powiesił,gdyż był podejrzany o pedofilę wraz z drugim księdzem z innej parafii wykorzystywali dzieci. Drugiego księdza aresztowała policja.
Szkoda, znajoma osoba notariuszowa to skarb w dzisiejszych czasach.Czyli fetysz zniszczył Ci pożycie![]()
Adwokatka teżSzkoda, znajoma osoba notariuszowa to skarb w dzisiejszych czasach.
Jeszcze sędzię zapoznać i możemy wszystkoAdwokatka teżNa szczęsćie nie mam fetyszu togi z zielonym
![]()
Tak by było najlepiej. I tak się wszyscy ruchają, a jak któryś nie chce to jego problem.Ja osobiście jestem za zniesieniem celibatu i niech uprawiają seks na legalu. Byle nie z dziećmi.
Jak z zaskoczenia na nią naszczałeś, to nic dziwnego że się panna zniechęciła. Takie coś to przed pierwszym razem wypadałoby uzgodnić. Też nie byłbym szczęśliwy, gdybym się nastawił na 69 a laska zaczęłaby na mnie stawiać kloca.Mam dwa fetysze. Pierwszy fetysz to elegancko ubrane kobiety,drugi fetysz to Golden shower. Przez rok spotykałem się z jedną kobietą,która jest notariuszem i był to poważny związek pewno razu poszliśmy razem pod prysznic,klęknęła przede mną aby zrobić loda i się zaczęło. Zacząłem robić Golden shower na jej twarz i do ust. Nagle wstała,wyszła spod prysznica i powiedziała,że nie będzie w związku z debilem i tego samego dnia zakończyła związek.
Ustalmy jednak że piss, a scat to nieco inna ligaJak z zaskoczenia na nią naszczałeś, to nic dziwnego że się panna zniechęciła. Takie coś to przed pierwszym razem wypadałoby uzgodnić. Też nie byłbym szczęśliwy, gdybym się nastawił na 69 a laska zaczęłaby na mnie stawiać kloca.