Najważniejsze jest to, żeby ten orgazm zobaczyc, doświadczyć jakie ruchy i emocje temu towarzysza... Kazda kobieta inaczej przeżywa orgazm co utrudnia ale też frapuje zadanie
Moment, rozmawiamy o tym, że jest to możliwe lub nie czy o tym czy jest to zaburzenie?
W kontekście samej możliwości - tak jest to możliwe.
W kontekście zaburzeń - nie jest zaburzeniem samym w sobie. Jest symptomem, który może świadczyć o np. wytrysku wstecznym, skutku ubocznym leków, powikłaniu po operacji lub być wariantem normy w niektórych przypadkach takich jak zbyt młody wiek, zbyt zaawansowany wiek, kolejny orgazm z rzędu w zbyt krótkim odstępie czasu czy chociażby u praktykujących tantrę (edging).
Nie to że totalnie null fizjologicznego, ale tak, mało, jak nie wiesz co obserwować to przegapisz. Ale w sumie jak siebie znam to mnie jakoś szczególnie nie dziwi
Z na sucho, czy na mokro, nadchodzący "wytrysk" jest sygnalizowany nagłym usztywnieniem bolca może się też pojawiać drżenie, co wyczuwacie i odczuwacie.
Nie to że totalnie null fizjologicznego, ale tak, mało, jak nie wiesz co obserwować to przegapisz. Ale w sumie jak siebie znam to mnie jakoś szczególnie nie dziwi
Gdzieś czytałem, że wiele kobiet nie ma dodatkowego wyrzutu soczków w trakcie, chociaż ja takiej nie spotkałem, a tego się za symulować nie da, ale już odpływ krwi z narządów musi być, a to też jest bardzo wyczuwalne dla bolca partnera.
Z na sucho, czy na mokro, nadchodzący "wytrysk" jest sygnalizowany nagłym usztywnieniem bolca może się też pojawiać drżenie, co wyczuwacie i odczuwacie.
Z opinii tutejszych może wynikać, że kobiety mogą skutecznie udawać orgazmy powołując się na bezobjawowość, a faceci mogą tłumaczyć upadek prezesa, przebytym orgazmem bez wytrysku.
Dlatego przytaczam inne aspekty fizjologiczne.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.