• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy czytacie blogi erotyczne ??

Cupidolov

Nowicjusz
Czasem mi się to zdarzy o ile blog erotyczny wydam i się interesujący,bo niektóre sa po prostu nudne i oklepane,tutaj potrzeba nieco więcej kreatywności aby zachęcić czytelnika.

Gladiator

Banned
Moją listę rozpocznę od bloga prywatnego na którego zaglądam już od ponad roku a ktory najlepiej opisze cytat z Ich strony:
Połowę bloga wypełniają opowiadania i zdjęcia erotyczne. Na drugą połówkę składają się recenzje akcesoriów do sprawiania sobie i innym przyjemności. Są felietony i ankiety, które pozwalają nam poznać czytelników. Zorganizowaliśmy konkurs z nagrodami i na pewno pojawią się kolejne.

Drugim blogiem jest strona opowiadanaerotyczne.pl czyli zbiór różnych opowiadań różnych pisarzy. Niestety jakość jest różna, od perełek po tragiczny badziew.

I seksualnik.blox.pl/html niestety nie aktualizowany od kilku lat. Co jakiś czas warto sobie poczytać i przypomnieć.

chrupka

Biegły Uwodziciel
kiedyś prowadziłam taki blog, ale moja fantazja utknęła w martwym punkcie :) czasami lubię sobie poczytać takie blogi erotyczne zwłaszcza ze zdjęciami

ona27

Cichy Podglądacz
Prowadzę od niedawana erotycznego bloga, opisując nasze doświadczenia seksualne. Momenty z naszych zbliżeń, uchwycone na zdjęciach, również przewijają się przez nasz internetowy pamiętnik. Choć dla niektórych może wydać się to bardzo niedorzeczne, nas, gdzieś wewnętrznie kręci taka forma upubliczniania siebie. :)

TwojPanA

Cichy Podglądacz
A już myślałem, że w dobie bezpłatnych serwisów z filmami, zdjęciami, pokazami, to nikt nie czyta blogów erotycznych. Założyłem też, ale głównie po to, by dać gdzieś upust swojej fantazji: Twój Pan A: Twój Pan A ona27 - jeśli nie masz nic przeciwko, niedługo dodam na swojego bloga listę blogów, które czytam - umieszczę tam link do Twojego bloga.

Kobieta

Rikke

Dominujący
Blogi amatorskie czasem sie przegladało, niektore nawet bardzo fajne. Ale blogi maja zasadniczy mankament: szybko znikaja z sieci, co tez widac w tym temacie, dlatego wole wejsc na strone z opowiadaniami erotycznymi, jesli mam ochote poczytac cos autorskiego.

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png