• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy często kobiety są skłonne do robienia rimingu nam mężczyzna ?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Jak byłem młodszy, to każda partnerka seksualna robiła mi rimmingu, a ja każdej z nich.

Ja słuchałem kiedyś na jednym podkaście, że niektórzy aktywi w Stanach Zjednoczonych nie chcą robić pasywom rimmingu przed ekranem analnym. To poniekąd zrozumiałe, bo jak można innemu mężczyźnie lizać odbyt, ale z drugiej strony kobiety przeze mnie podrywanie nie miały takich oporów. 🤔

Wiele zachowań seksualnych można wytłumaczyć zwierzęcą naturą naszej groteskowej, ludzkiej menażerii, ale czy i w tym zakresie, to nie wiem.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Nie wiem czy zdecydowałabym się na to z każdym, do tej pory robiłam to tylko z kimś, z kim byłam 7 lat w związku. Natomiast była to moja inicjatywa żeby spróbować czegoś nowego i niesamowicie mnie to kręci, może nawet bardziej niż robienie loda, a nie sądziłam, że cokolwiek to przebije. 🙂

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Nie wiem czy zdecydowałabym się na to z każdym, do tej pory robiłam to tylko z kimś, z kim byłam 7 lat w związku. Natomiast była to moja inicjatywa żeby spróbować czegoś nowego i niesamowicie mnie to kręci, może nawet bardziej niż robienie loda, a nie sądziłam, że cokolwiek to przebije. 🙂
Dokładnie, to nie jest też coś co zaproponowałabym w przypadku jakiegoś ons itp. Nie tak dla każdego ;) Ale kręci niesamowicie.

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
A no to oczywiste że nie robi się to z pierwszym lepszym partnerem/partnerką

Mężczyzna

Bezimienny91

Nowicjusz

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
*mężczyznom.
Błagam. On jest mężczyzną, robimy loda mężczyznom.
Skąd się wziął u ludzi ten typ błędu? Obserwuje od jakichś 2,3 lat.

Są skłonne.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
*mężczyznom.
Błagam. On jest mężczyzną, robimy loda mężczyznom.
Skąd się wziął u ludzi ten typ błędu? Obserwuje od jakichś 2,3 lat.

Nie skąd się wziął tylko skąd się bierze. Z nieczytania, z braku inteligencji językowej oraz "bo do szkoły było pod górkę".
Ten błąd jest bardzo powszechny. Od zawsze.

Tylko Mężczyzna kobiecie. Nigdy na odwrót
Dlaczego niby?