• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy często kobiety są skłonne do robienia rimingu nam mężczyzna ?

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Od dłuższego czasu obserwuję, że najciekawsze posty są tworzone w środku nocy. Czy to wena czy jak mawia pismo gdy rozum śpi budzą się upiory.
Zwykle oglądałem żygającego grubasa z latającego cyrku do śniadania, ale teraz siedzę z kawką i czytuje forumowe klejnoty.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Moim zadaniem tak prawie wszytkie mi robiły a jak mi chciały to kwestia czasu …
Bo mu im robimy taką natura xd
Mam wrażenie, że ten temat to bardziej w drugą stronę działa 😶
Fakt, faktem załapałem się na tą przyjemność ale tylko z jedną partnerką. Podsumował bym, że są dziewczyny, które to lubią / nie mają oporów ale jest to znacznie mniejszy procent niż facetów 👌

Mężczyzna

Parasit

Podrywacz
No tu chyba rzeczywiście wiele ma opory ale w sumie jak już się przełamią to...
Może oporu wynikają po części z kolejnego tabu (że facet lubi takie pieszczoty i nic w tym złego i niemęskiego) jak i zasad higieny
Poza tym facet podczas minetki ma bliżej z czasem się "przejęzyczy" i tak obie strony poznają kolejny rodzaj pieszczot a kobieta musi się przemoc sama i zawędrować tam językiem intencjonalnie

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant
jak by spytać moją żonę o lizanie męskiego odbytu to powie że jest to obrzydliwe, nie zmienia to jednak faktu że niejednokrotnie liże mój odbyt i nie muszę jej nawet o to prosić, wychodzi to po prostu z naszych erotycznych zabaw i nie jest to zawsze uwarunkowane tym że ja muszę pierwszy wylizać jej dupkę, ona wie że to lubię i chcąc zrobić mi przyjemność robiąc loda liże też moje jajka i schodzi niżej i z zaangażowaniem liże mój odbyt.

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Moim zadaniem tak prawie wszytkie mi robiły a jak mi chciały to kwestia czasu …
Bo mu im robimy taką natura xd
Musisz mieć wspaniały dar przekonywania, bo o tym jest ten post, prawda? Dopytam jak jest okazja: czy to ponadprzeciętny urok, czy zdolność hipnozy czy orgazmiczne umiejętności doprowadzania kobiet tak, że tracą swoje życiowe przekonania analne i z przekonaniem wkładają tam palec?

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
Musisz mieć wspaniały dar przekonywania, bo o tym jest ten post, prawda? Dopytam jak jest okazja: czy to ponadprzeciętny urok, czy zdolność hipnozy czy orgazmiczne umiejętności doprowadzania kobiet tak, że tracą swoje życiowe przekonania analne i z przekonaniem wkładają tam palec?
Z tym że rimming to chyba nie o palec chodzi 😁 Nie ukrywam jest to opcją bardzo pociągająca ale niestety nie udało mi się jeszcze namówić

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Ale co si
Z tym że rimming to chyba nie o palec chodzi 😁 Nie ukrywam jest to opcją bardzo pociągająca ale niestety nie udało mi się jeszcze namówić
Ojej, to zupełnie nie dla mnie jeżeli chodzi o język. Myślałam, że palec wystarczy i bez patrzenia. To tym bardziej klękam nad darem przekonywania autora wątku.

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
Ale co si

Ojej, to zupełnie nie dla mnie jeżeli chodzi o język. Myślałam, że palec wystarczy i bez patrzenia. To tym bardziej klękam nad darem przekonywania autora wątku.
Fakt też klękam nad tym darem bo to nielada wyczyn namówić kobietę do tego.
A w drugą stronę dala byś sobie to zrobić czy też nie ?

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Sakrazm się ciągnie za Tobą jak tren tej, która nie wzbudza takiego zainteresowania facetów jak by chciała 😂
@bAnalny nie przejmuj się, wyżej wspomniana zasiada aktualnie w loży szyderców 😅
Widzisz, nie wiesz co tracisz, obdyt jest jednym z najbardziej unerwionych miejsc i stymulacja przynosi bardzo dużo przyjemność jeśli jest robiona odpowiednio 😉
I zgadzam się co do tego 👌

Mężczyzna

PerwersPiss

Nowicjusz
To zależy od partnerki. Jak odbieracie na tych samych falach, to nawet jak tego nie robiła, to zrobi to chętnie bo ją będzie to kręcić. Wiele kobiet chce pobawić się męska dupką.