• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy byliście w relacji cuckold jako ten/ta trzeci

Kobieta

SexParaWawa

Cichy Podglądacz
To może ja powiem jak to jest u nas, to ja jestem w zwiazku osoba dominującą, partnerka jest bardzo uległa,
Natomiast jak chodzi o spotkania z naszym kolega to strasznie mnie podniecają takie widoki jakie się dzieją na naszych spotkaniach, nie mam z tym problemu,

Mamy taki układ ,że kolega do nas dołącza jako ktoś kto penetruje moja partnerkę podczas gdy ja np tylko patrzę, niby w tym momencie jest on osoba dominującą ale mimo wszystko wie ,że tak naprawdę ja tu jestem "szefem" on wie ,że nie wszystko może a jak chce/chciał spróbować czegoś nowego to pyta partnerki czy by chciała i czy ma ochotę, i to ona i ja musimy się zgodzić, nie ,że przychodzi i robi co mu się podoba,

A co do zazdrości i stresu to ich nie ma jedyne co mnie zjada to podniecenie na takim spotkaniu, a po spotkaniu , jak gdyby nigdy nic wracamy do rzeczywistości i obowiązków

Podsumowując on jest takim uległym Bullem a ja dominującym rogaczem
tak najczęstszy chyba błąd popełniają internetowi "Bullowie" :) myślą, że to oni decydują i dominują :D a w rzeczywistości są taką wynajętą prostytutką, która ma zadowolić hotkę i rogacza. Może i słownikowo typowy rogacz to taka ciapa, co sam nie może i potrzebuje wsparcia, ale tak naprawdę w 80% przypadków to rogacz namawia swoją suczkę, żeby została hotką dla jego przyjemności. Jeżeli hotce się to spodoba, to jest to urozmaicenie i dodanie pikanterii do relacji, rozbudzenie fantazji. Internetowy Bull w większości przypadków to mitoman, albo fantasta, któremu się wydaje, że to on ma władze - taką iluzję mu się czasem stwarza, ale to iluzja (pomijam rzadkie sytuacje, gdzie rogacz ma niskie libido, a hotka to nimfomanka). Także Byczki zejdźcie na ziemię.