W
WhitePinkRed
Guest
Mówię o ostatnim kandydacieNieprawda, nie zakfalifikowałaś mnie, nie zdążyłem zebrac wystarczajacej ilości punktów i to jest ok.![]()

Mówię o ostatnim kandydacieNieprawda, nie zakfalifikowałaś mnie, nie zdążyłem zebrac wystarczajacej ilości punktów i to jest ok.![]()
Odwalony z urzedu, za duży tlokMówię o ostatnim kandydacie![]()
Nie bywam w Zachodnim Brzegu, fakt.Polskie geny, co zrobić![]()
Ale w urzędzie… jakimkolwiek byłeś?Nie bywam w Zachodnim Brzegu, fakt.
Będę dyskretny, nie tak jak Ty.Ale w urzędzie… jakimkolwiek byłeś?![]()
Nie dramatyzujBędę dyskretny, nie tak jak Ty.
ok.Nie dramatyzuj![]()
Przepraszam, zrozumiałem, że ten "Pan" to do mnie i wyszedł niezły kociołek. Myslenie o połnocy mi nie wyszło najlepiej. Zrób sobie "delete". Ja się powstrzymam od pisania, przykro, że tak wyszlo.Mówię o ostatnim kandydacie![]()
Adrian? Czy może jednak Adam? Ustal chociaż jedną wersję, bo już się pogubiłam...Siemacie drogie PanieNiebanalna, nietuzinkowa propozycja… Naprawdę elegancko i konkretnie, ja to kupuje! Adrian ze śląska, mam 33 lata i jestem Żonaty. Dużo ćwiczę i dobrze sie prowadzę. Resztę dopowiem z przyjemnościa ale bardziej stosownym miejscu. Już jestem na samą myśl konkretnie podkręcony, liczę na wasz odzew
Dobrej nocy
![]()
Wiek tez sie nie zgadza pomiedzy postami, ale jestem pewien że chętnie Ci wytlumaczy na privAdrian? Czy może jednak Adam? Ustal chociaż jedną wersję, bo już się pogubiłam...![]()
I zaraz się jeszcze okaże, że Adrian to tak naprawdę moja imienniczka...Wiek tez sie nie zgadza pomiedzy postami, ale jestem pewien że chętnie Ci wytlumaczy na priv![]()
Oj tam przesadzasz. Moze to po prostu dwóch kolegów o podobnych imionach i charakterze współdzieli konto. Albo to dawna szlachta i zwyczaj posługiwania się dwoma imionami pozostał. Nie zakładaj od razu najgorszegoI zaraz się jeszcze okaże, że Adrian to tak naprawdę moja imienniczka...![]()
Zatem poczekam na oficjalne zeznaniaOj tam przesadzasz. Moze to po prostu dwóch kolegów o podobnych imionach i charakterze współdzieli konto. Albo to dawna szlachta i zwyczaj posługiwania się dwoma imionami pozostał. Nie zakładaj od razu najgorszego![]()
No to już wiesz co robić...jamesoon zluzujA wy laski bawcie się dobrze chociaż ciężko mi to pisać bo sama chciałabym przeżyc coś takiego
![]()
Już teraz wiem dlaczego masz oko na profilowym - nic Ci nie umknieAdrian? Czy może jednak Adam? Ustal chociaż jedną wersję, bo już się pogubiłam...![]()
Yno wloz i już spolonyAdrian? Czy może jednak Adam? Ustal chociaż jedną wersję, bo już się pogubiłam...![]()
Ty to musisz, po prostu musisz...Yno wloz i już spolonyna UJ sie tak produkuje czystą wymowną polszczyzną jak zrobił wejście smoka do gnojoka
![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |