S
sheepdog
Guest
Na rzazie nie narzekam na swój los, chociaż odmiana,,,no brzmi to ciekawieNie poddawaj się, zawsze Twój los może się odmienić![]()
Na rzazie nie narzekam na swój los, chociaż odmiana,,,no brzmi to ciekawieNie poddawaj się, zawsze Twój los może się odmienić![]()
Los ogiera miałam na myśliNa rzazie nie narzekam na swój los, chociaż odmiana,,,no brzmi to ciekawie![]()
Mam nadzieję, że nie wszytkie pragna ogierów i wtedy może coś znajdę....Los ogiera miałam na myśli![]()
Możesz podjechac inna bryką....bylebys dojechałZejdźmy na ziemię takie rzeczy się nie zdarzają zwykłym śmiertelnikom takim jak ja. Taka sytuacja jest dla mnie nie realna i nie osiągalna jak posiadanie Alfy Romeo Gulia QV w zielonym lakierze![]()
Powiało groząZejdźmy na ziemię takie rzeczy się nie zdarzają zwykłym śmiertelnikom takim jak ja. Taka sytuacja jest dla mnie nie realna i nie osiągalna jak posiadanie Alfy Romeo Gulia QV w zielonym lakierze![]()
RealiściAle z Was materialiści!![]()
Dlaczego.. ostatnio jechałam pociągiemAle z Was materialiści!![]()
A idź Ty z takim realizmemRealiści
A xc70 wystarczy? Bo takowe mamA tam Alfa Romeo… Volvo XC90 i się dogadamy![]()
Ktoś by Ci tu zarzucił, że "nie korzystasz z okazji"Dlaczego.. ostatnio jechałam pociągiemw przedziale z 5cioma mężczyznami akurat… bardzo mili ale nic się nie działo co można by było zreferować na tym forum
![]()
Byle by było VolvoA xc70 wystarczy? Bo takowe mam![]()
No dobra, następnym razem zobaczymyKtoś by Ci tu zarzucił, że "nie korzystasz z okazji"![]()
A co sie miało dziac Twoim zdaniem. Cokolwiek by sie działo waliłoby w tych facetów, nie sądzisz?Dlaczego.. ostatnio jechałam pociągiemw przedziale z 5cioma mężczyznami akurat… bardzo mili ale nic się nie działo co można by było zreferować na tym forum
![]()
No ja bym się nie skusiła wtedy ale donoszę o sytuacjiA co sie miało dziac Twoim zdaniem. Cokolwiek by sie działo waliłoby w tych facetów, nie sądzisz?
Byle by było Volvoto u mnie już zapunktowałeś
Dla mnie XC90 za duże i nie praktyczne max to v90 cc a v60 w kolorze stali to obłęd stylu i klasy
DziekiDobra bawcie się, konam, mam już dość na dziś. Jutro o 4:30 znów pobudka. Miłego i owocnego castingu dziołszki![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |