• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Częstotliwość lizania

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman

Nazwa Twojego nicka wzbudziła we mnie pozytywne emocje. Parę lat temu jadłam z kimś pizze o smaku Bartolini. Kilka razy.
Była bardzo dobra 😋🍕. Pizzeria: Maxi Pizza. Dziękuję za przypomnienie, muszę za jakiś czas tą pizzę zamówić. Już "dawno" tego smaku nie jadłam. Dziękuję za przywołanie pozytywnych, kulinarno-smacznych wspomnień. Pozdrawiam.

Kobieta

Monika96

Cichy Podglądacz
Panowie jak często liżecie swoje kobiety? Wiadomo, wiele zależy od okoliczności, ale powiedzmy, że uśredniając ;)
Czy mineta jest na porządku dziennym?
Jak często kobiety chciałby aby facet lądował między nogami?
Patrząc od strony kobiety , zdecydowanie mężczyźni robią to za żadko . No chyba że źle trafiałam .To jest najprzyjemniejszy rodzaj seksu dla kobiety.

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Patrząc od strony kobiety , zdecydowanie mężczyźni robią to za żadko . No chyba że źle trafiałam .To jest najprzyjemniejszy rodzaj seksu dla kobiety.
Nie każda kobieta to lubi . Na moim przykładzie moja partnerka nie za bardzo to lubi a poprzednia wręcz była zachwycona i niebylo gry wstępnej bez ostrej minetki

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Zgadzam się w pełni z przedmówca, wszystko zależy, gdyż nie każdy lubi seks oralny. Ja uwielbiam i moja obecna partnerka również, także nie ma reguł i restrykcji. Nawet kilka razy w wciągu dnia, czasami kończy się tylko na spontanicznych pieszczotach ustami, czasami to tylko rozgrzewka... the sky is the limit 😜

Kobieta

Monika96

Cichy Podglądacz
Nie każda kobieta to lubi . Na moim przykładzie moja partnerka nie za bardzo to lubi a poprzednia wręcz była zachwycona i niebylo gry wstępnej bez ostrej minetki
O rany jak można nie lubić minetki , może się krepuje lub może minetka jest nie taka jakby chciała . Miałam kiedys partnera który jak lizał bardziej mnie to irytowało niż sprawiało przyjemność .

Kobieta

Monika96

Cichy Podglądacz
Minetka robiona z pasją powinna dać przyjemność dla obojga.
Zgadzam się ale czasem wręcz może się komuś wydawać że robi wszystko dobrze a kobietę podnieca np powolne lizanie , inny sposób . Każdy jest inny to tak jak z lodem , każdy ma inne upodobania . Miałam kiedyś mężczyznę który przy lodzie lubił ugryzienia i to go jarało.

Mężczyzna

Szczep

Biegły Uwodziciel
Zgadzam się ale czasem wręcz może się komuś wydawać że robi wszystko dobrze a kobietę podnieca np powolne lizanie , inny sposób . Każdy jest inny to tak jak z lodem , każdy ma inne upodobania . Miałam kiedyś mężczyznę który przy lodzie lubił ugryzienia i to go jarało.
Robienie loda czy minetki w ten sam sposób może znudzić się. Odrobina zmian a efekt imponujący.

Mężczyzna

Erien343

Seks Praktykant
Codziennie, w sensie przy kazdym zblizeniu, moja partnerka to uwielbia a ja to bardzo lubie robic, podkreca mnie to :)