• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cześć, mam pytanie dotyczące seksu.

Mężczyzna

reeetr

Cichy Podglądacz
Szukam miejsca, gdzie można poznać kogoś online, ponieważ od dwóch lat nie uprawiałem seksu i nie wiem, gdzie się poznawać. Czy możecie polecić strony, na których można poznać dziewczynę na jedną noc?

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Odpowiadam: na każdym portalu. Nie ma znaczenia czy to Tinder, DateZone, czy SexForum, wszędzie są kobiety, które lubią seks. Kwestia odpowiedniego zagadania, prowadzenia rozmowy, ogólnego vibe itp. Nie mniej złotego przepisu nikt nie da.

Mężczyzna

reeetr

Cichy Podglądacz
Мой ответ: на всех сайтах знакомств. Неважно, Tinder это, DateZone или SexForum; повсюду есть женщины, которым нравится секс. Всё дело в правильном подходе, поддержании разговора, общей атмосфере и т.д. Однако никто не может предложить золотое правило.
Я готова общаться и знакомиться с новыми людьми. Самое важное для меня — это просто познакомиться с кем-нибудь, поэтому я спрашиваю, где это можно сделать.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
@luzik27 w innym wątku wspominałeś coś o Datezone. Masz chyba lepszą orientację w tym temacie, niż ja.
Sorki nie było mnie trochę 😅 Wakacje 😁

Datezone kiedyś było mega popularne jak było darmowe.... W sumie wiem, że żyje cały czas ale jaka jest teraz tego jakość to ciężko mi powiedzieć. Ale ogólnie udało mi się zaliczyć parę realnych znajomości z tej platformy 😁 Tinder też cały czas działa, w sumie, tutaj też przecież idzie poznać ciekawych ludzi w realu 😁
Facebook i Instagram też dobrze działają pod tym względem 😏
Generalnie jak ktoś szuka tyle czasu i nie może nic znaleźć to problem raczej nie leży w źródle tylko w sposobie w jaki się to robi...

Mężczyzna

DozzerPl

Cichy Podglądacz
Nie sugeruje się swoją wielkością, kobieca pochwa się dopasuje do twojego, to wogule mało istotny temat, sex się odbywa w umyśle. Wtedy jest najpiękniejszy.

Mężczyzna

MadZed79

Seks Praktykant
To zależy ile masz wzrostu? Jak poniżej 180, to nikogo nie znajdziesz. Nie mówiąc już o wielkości pytona.😎
To w oparciu o wywiad z Azjatką, która uważa że facet poniżej 180 to nei facet, podczas kiedy ona sama ma 157? :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Przejdź się na nagą plażę, wyzbędziesz się kompleksów. Każdy się chwali, że ma metrowego, a na plaży wszystkie podobne. Pozdrawiam i więcej wiary w siebie. Są jeszcze palce i język...
Mówisz, że to pomoże 🤔 Strasznie się wstydzę swojego wzrostu i rozmiaru i nie wiem czy podołam takiemu wyzwaniu.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry