• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czego mężczyźni oczekują od kobiet w obecnych czasach.

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Czytam te wątki zakładane przez facetów i się zastanawiam czego Wy tak naprawdę od nas chcecie. Bo, że kochacie narzekać na kobiety to jest tutaj widocznie na każdym kroku.
Ciągle widzę tylko: kobiety same nie wiedzą czego chcą, a faceci obchodzą się smakiem, że kryzys kobiecości, że oszustki i lecą tylko na kasę, że je trzeba na randki zapraszać, że hipergamia, że lecą tylko na gigachadów, a zwykły, biedny kowalski musi walić konia albo na dziwki chodzić. I tak się zastanowiłam to chyba byście chcieli żeby się sytuacja odwróciła i żeby to kobiety Was zabierały na randki, woziły swoimi samochodami, płaciły za Was, otwierały i zamykały drzwi, kupowały Wam prezenty, prawiły komplementy i jeszcze żeby miały swoje mieszkanie, abyście mogli się do nich wprowadzić.

To w sumie z tego rachunku mi wychodzi, że najlepiej by było gdyby faceci się przestali umawiać z kobietami i zaczęli ze sobą nawzajem, bo i tak najbardziej lubicie kutasa wsadzać w dupę.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Czytam te wątki zakładane przez facetów i się zastanawiam czego Wy tak naprawdę od nas chcecie. Bo, że kochacie narzekać na kobiety to jest tutaj widocznie na każdym kroku.
Przede wszystkim "konstruktywny feedback" (tj. narzekanie i wylewy żalu), jaki przekazuje kobieta, nie może być zbyt częsty i nieuzasadniony. Jeśli ona krzyczy, płacze, to pogodzić można się jedynie z prawdziwymi zarzutami. Nie jesteśmy winni wszystkich niepowodzeń kobiety.

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Ja uważam że poza samym braniem trzeba też dawać i to działa w dwie strony, bardzo lubię jak to żona czasami mnie gdzieś zabierze na randke, tak było też jak się spotykaliśmy jeszcze zanim zostaliśmy parą, to ona również wychodziła z inicjatywą a nie tylko ja, jak kobieta kupi swojemu mężczyźnie prezent to chyba też nic złego a wręcz przeciwnie uważam że jest to wskazane, co do poruszanej kwestii mieszkania to mam znajomego który wraz z żoną postawił dom na jej działce bo własnej nie posiadał a nie było go stać na zakup a nie widzę nic złego w tym że to jego żona akurat posiadała działke a nie on, w ogóle mam wrażenie że przez ten post przecieka dużo jadu i niepotrzebnego pogłębiania wojny damsko-męskiej

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
To że grupa frustratów lata po internecie i obwinia kobiety o wszelkie zło tego świata nie znaczy od razu, że wszyscy tak myślimy. My żyjący w szczęśliwych związkach siedzimy cicho i co najwyżej wyśmiewamy takich przygłupów.

Mężczyzna

Zenko

Biegły Uwodziciel
Czytam te wątki zakładane przez facetów i się zastanawiam czego Wy tak naprawdę od nas chcecie.
Może warto precyzować pytanie i ostatecznei przestać zadawać je w formie takich ogólników, różni faceci chcą czegoś innego. Takie traktowanie sprawy doprowadza tylko do wylewu dziwnych postów. Zatem zadaj je droga @Nieśmiała konkretnemu facetowi, zapytaj bezpośrednio czego chce od Ciebie, uniemożliwisz odpowiedzi forumowym postoumilaczom. Zakładam, że na forum jest chociaż jeden, jeśli nie to nie marnuj tu czasu w poszukiwaniu egzystencjalnych odpowiedzi tylko zmień otoczenie.
Mógbym zadać odwrotne pytanie czego Wy Panie chcecie od nas zadajac takie pytania po raz setny, skoro nie otrzymujecie na nie odpowiedzi, albo odpowiedź Was nie satysfakcjonuje (łągodnei napisane biorc pod uwae to o niektórzy piszą), to powinnyście drogie Panie je kierowac gdzie indziej, czyli poza tym forum.
Zadajecie je jednak do bólu (podobnie jak faceci swoje) bo ignorancja jest podstawowym motorem w funkcjonowaniu człowieka. Ignorancja czasem jest dobra, to na przykład ignorowanie forumowego psiaka, bo cóż jest winny, że musi szczekać. Ignorowanie zaś stanu rzeczy jakim jest to forum, doprowadza Was drogie Panie do całkowitego wypaczenia swoich pogladów na mężczyzn. Podobnie zresztą wypacza poglądy facetów wobec kobiet. Jako facet nie wierze, że jesteście tak wulgarne i chamskie jak jawicie się czasem w postach, że nie macie w sobie iskry delikatności i kobiecości, że Wasze poczucie humoru jest na poziomie polskiego standupu, że jesteście nietolerancyjne i hejtujecie cokolwiek innego na forum niż Wasze ulubione wątki. Ja wiem, że nie jesteście takie, ale to forum Was takie czyni, boicie się bowiem inności i zachowujecie według ustalonego klucza. Prywatnie przecież jesteście inne, wiem bo niektóre miałem ogromną i nieskrywaną przyjemność spotkać.
Zatem po co Wam to forum, forum, które obie strony zwodzi na manowce i wypacza stan rzeczy. Chorzy zakompleksieni faceci nie powinni być kalką dla Was, tak samo jak podobne kobiety kalką dla nas. A takich niestety tu pełno i należy to przyznać wprost. Owszem są tutaj pary i osoby, kóre nawiązały związki, ale One nie piszą w takich tematach, rozumieja bowiem, że opinie tutaj nie są żadnym wyznacznikiem rzeczywistych poglądów mężczyzn i kobiet. Owszem, każdy jest tutaj z jakiegoś powodu, jednak nalezy sobie ten powód zweryfikować w oparciu o to co się tutaj dzieje.
Bo, że kochacie narzekać na kobiety to jest tutaj widocznie na każdym kroku.
Bzdura nie znam facetów, którzy narzekaja na kobiety. Kobiety moga wkurzyć, ale nigdy nie wolno na nie narzekać
Ciągle widzę tylko: kobiety same nie wiedzą czego chcą, a faceci obchodzą się smakiem,
Bzdura, kobiety wiedzą czego chcą i to bardzo dobrze, mamy bowiem jakis cel i wyzwania by Was poznać i sobą zainteresować.
że kryzys kobiecości
Bzdura, z wszechobecnego wylewu prostactwa i wulgarności da się zauwazyć piękno kobiet i ich kobiecość.
, że oszustki i lecą tylko na kasę, że je trzeba na randki zapraszać, że hipergamia, że lecą tylko na gigachadów, a zwykły, biedny kowalski musi walić konia albo na dziwki chodzić. I tak się zastanowiłam to chyba byście chcieli
Co byśmy chcieli to inna sprawa. Ja wiem czego ja bym chciał. Nie inteesuje mnie czego chcą inni faceci. Pieniądze są jednym z elementów bezpieczeńśtwa dla kobiety, poza tym trumna nie ma kieszeni. Jak się skończy cywilizacja to wtedy będą się znowu liczyły bardziej silne ramiona i dłuższa i lepiej osadzona włócznia. A i tak będzie płącz, że wolicie takich co jednym jebnięciem zakłują zwierza na kolację niż takich co go muszą usypiać rozmową. Randki to też przyjemność dla nas. Czad do związek chemiczny i tyle w temacie a gigaczad to przy dużym tlacym sie pożarze ;) chyba..... ;)
żeby się sytuacja odwróciła i żeby to kobiety Was zabierały na randki, woziły swoimi samochodami, płaciły za Was, otwierały i zamykały drzwi, kupowały Wam prezenty, prawiły komplementy i jeszcze żeby miały swoje mieszkanie, abyście mogli się do nich wprowadzić.
Smutne wzorce, ale nie pytam skąd bo mnie to nie interesuje, zapewniam jednak, że faceci tacy nie są.
To w sumie z tego rachunku mi wychodzi, że najlepiej by było gdyby faceci się przestali umawiać z kobietami i zaczęli ze sobą nawzajem, bo i tak najbardziej lubicie kutasa wsadzać w dupę.
Pominę to.