• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czego kobiety oczekują od mężczyzn na sexforum.pl?

Kobieta

Aya

Biegły Uwodziciel
Spoko to jest w tłumaczeniu "jak swój czas spędzasz". Powoli stram się tłumaczyć jego/jej posty. ale to trudne
Ja obstawiam - wieczór ;)

Jak powiemy, że oczekujemy jakiegoś poziomu, to będzie na nas. Że księżniczki. Ale chyba nie rozumiecie o jakim poziomie mówimy.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Natomiast doskonale rozumiejąc oczekiwania kobiet unikam polemiki, która jest dla nich po prostu rozczarowująca i nie spełnia oczekiwań:)
Ograniczam się do lajków i krotkich, na szczeście rzadkich wypowiedzi
Po prostu jestem OK😇

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Jak powiemy, że oczekujemy jakiegoś poziomu, to będzie na nas. Że księżniczki. Ale chyba nie rozumiecie o jakim poziomie mówimy.
Nie, to nie tak.... :unsure: :unsure: :unsure:

Ja już kilka razy co najmniej - tylko nie pamiętam czy w jakimś temacie, czy na czacie - wspominałem, że w stu procentach rozumiem to całe Wasze "otaczanie się murem".
Przecież żaden facet z tego nieszczęsnego forum nie ma na czole napisanego swojego IQ z dopiskiem "osobnik w miarę normalny" :cool: Determinuje nas zachowanie, a to co widać.... nie nastraja optymistycznie. Nawet mnie :)

To co porabiasz ? Jak suczur spędzasz
Tu chodzi zapewne o metodę "spędzania" czyli eliminacji gryzoni - prawdopodobnie z piwnicy. To raczej nie w tym temacie, ale co ja tam wiem...:unsure:

• Like
Reactions: Aya
Kobieta

Aya

Biegły Uwodziciel
Przecież żaden facet z tego nieszczęsnego forum nie ma na czole napisanego swojego IQ z dopiskiem "osobnik w miarę normalny" :cool: Determinuje nas zachowanie, a to co widać.... nie nastraja optymistycznie. Nawet mnie :)
Niektórzy mają wypisane coś dokładnie odwrotnego 😅

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Ta cholerna kobieca intuicja chyba robi robotę i spycha mnie na margines:unsure::LOL:
W temacie : widać oczekują czytelności wg własnych potrzeb;)

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Nie wystawiasz mężczyznom dobrej opinii w tym topicu 🤨
To jego technika podrywu, coś jak ten tutaj
eBQSeZ5.jpeg

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Znam też trochę odpowiedzi na podryw, cytuję :"hi,hi,hi"
Nie będe dawał screenów
Mam poczucie przyzwoitości
To odpowiedzi kobiet, żeby nie było:sneaky:
Sądzę, że w tym temacie jest remis, tylko eksponuje się szyderę z facetów, pomijając "damy":)
Obiektywizmu tu nie uświadczysz:ROFLMAO: - to gra do jednej bramki i to bez sędziego
W temacie: oczekują gry, gdzie z góry są faworytkami
Oczywiście, takie odnoszę wrażenie, żeby uniknąć zarzutu uogólniania bez badań i analiz:p

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Na wszelki wypadek zapoznałem się z postem założycielki tematu
"Zachęca" kobiety do współtworzenia podręcznika z wytycznymi dla mężczyzn, ale tez nie pozbawia facetów prawa do udziały w dyskusji
Tak więc jestem OK i nie potrzebuję swojej adwokatki❤️

Mężczyzna

PrzemoHarp

Podrywacz
Ja myślę, że mamy tu tyle pouczających przykładów jak należy rozmawiać z kobietami, że żadne wytyczne nie są już potrzebne 😄😂

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry