Dorosła jest i chyba nie potrzebuje tatusiaporadzi sobie nawet z penisami
![]()
I przez to, że jestem dorosła nie potrzebuję również obrońców![]()
Co do innych wiadomości jestem naprawdę zaskoczona jak merytoryczne rozmowy mogę przeprowadzić z członkami forum, jednak zdażyly się może 3 wiadomości, których autorzy pomylili prywatną wiadomość z działem anonsów lub biurem matrymonialnym![]()
Najlepszym sposobem żeby się przekonać osobiście to załóż sobie kobiece konto weź zdjęcia z netu wstaw ładnie autoryzację w programie graficznym do tego troszkę dwuznacznych wpisów na forum i masz info z pierwszej ręki jak to jestCzyli można powiedzieć, że problem staje się marginalny, czyżby nowy rozdział w historii forum?;D
Najlepszym sposobem żeby się przekonać osobiście to załóż sobie kobiece konto weź zdjęcia z netu wstaw ładnie autoryzację w programie graficznym do tego troszkę dwuznacznych wpisów na forum i masz info z pierwszej ręki jak to jestOczywiście w celach badawczych
![]()
Nadal temat został tylko liźnięty. Czego kobiety oczekują będąc na SF od mężczyzn. Ogólnikowo chciałyby poznać mężczyzn ale w jakim celu to poznawanie ? Co ma spowodować to że kobieta dowie się jaki jest mężczyzna z SF (info do jakiejś kartoteki)? Kobiety czy macie jakieś plany związane z tym że poznacie jakiegoś mężczyznę z SF i co to są za plany? Może cyberseks, może spotkanie i seks a może nawet związek i wspólne życie?
Nie polecam podchwytywać powyższego konceptu. Za wykryte multikonto są dość bolesne konsekwencje, odsyłam do Zasad forumNajlepszym sposobem żeby się przekonać osobiście to załóż sobie kobiece konto weź zdjęcia z netu wstaw ładnie autoryzację w programie graficznym do tego troszkę dwuznacznych wpisów na forum i masz info z pierwszej ręki jak to jest Oczywiście w celach badawczych
Oczekują elementarnych zasad kultury i tyle. Bolo, za bardzo się zagłębiasz w poszukiwaniu jakiegoś nieistniejącego drugiego dna. W jakim celu poznanie? Zależy jaki cel przyświeca danej kobiecie i czego poszukuje na forum o tej tematyce. Dla jednej będzie to ostry cyberek, a dla drugiej zwykła rozmowa z podtekstem erotycznym, podczas gdy trzecia rozgląda się za potencjalnym kandydatem do zabaw w realnym łóżku. Tu już musisz pytać indywidualnie, bo nie jesteśmy jednym ciałem i umysłemNadal temat został tylko liźnięty. Czego kobiety oczekują będąc na SF od mężczyzn. ?
Zależy jaki cel przyświeca danej kobiecie i czego poszukuje na forum o tej tematyce.