• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czechy - klub swingers

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
Oprócz nas były jeszcze 4 pary z Polski. Byli Słowacy, para z Francji i Niemiec i oczywiście Czesi.
Wszystkich około 40 kilka osób. Powitania, uśmiechy. Można usiąść przy barze jak i w lożach.
Piękne kobiety, elegantcy mężczyźni.
Kawa, drinki, napoje.
Lokal urządzony bardzo elegancko i z klasą.
Muzyka nie agresywna. Nam to się podobało.

C. D .N.

Mężczyzna

Parasit

Seks Praktykant
Oprócz nas były jeszcze 4 pary z Polski. Byli Słowacy, para z Francji i Niemiec i oczywiście Czesi.
Wszystkich około 40 kilka osób. Powitania, uśmiechy. Można usiąść przy barze jak i w lożach.
Piękne kobiety, elegantcy mężczyźni.
Kawa, drinki, napoje.
Lokal urządzony bardzo elegancko i z klasą.
Muzyka nie agresywna. Nam to się podobało.

C. D .N.
Czekamy na opisy waszej jak sądzę bardzo udanej eskapady
No i proszę - wrócili i żyją!

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
W rzeczywistości też takie przybytki mają. Widziałam. Ot kobieca ciekawość.

W czeskim swingers klubie nie mieliśmy okazji być. Nie wiemy jak tam jest.
Odwiedziliśmy kilka w naszym kraju, Niemczech i jeden klub we Francji. Raz w Holandii też byliśmy.
I jak było? Który najlepszy? Napiszesz priv proszę

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Filmy filmami. Wszystko uzgodnione, omówione itd. W rzeczywistości swingers klub to muzyka (bardzo różnie z tym bywa), drinki, rozmowy. Poznawanie się z innymi. Seks to wisienka na torcie. Pozwolenie sobie na coś innego niż we własnej sypialni. I niekoniecznie robić to z innymi, wymieniać się partnerami. My lubimy widzieć innych i sami być widzianymi podczas namiętności w takich miejscach.
Mega! *. *

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel
C. D. Swingers klub w Pradze.

Z minuty na minutę towarzystwo stawali się coraz bardziej odważne. Na pewno pomaga w tym alkohol. Niektórzy oddalali się w inne miejsca, inni pieścili się już przy barze. My, para z Polski i para z Francji zajęliśmy wygodną, obszerną lożę. Rozmawialiśmy o naszych oczekiwaniach, doświadczeniach. My i Francuzi nie wymienialiśmy się partnerami.
Zaczęli się od pocałunków. Partnerzy pieścili nasze biusty, łapali za pośladki Było coraz odważniej.

C . D . N.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant

Z minuty na minutę towarzystwo stawali się coraz bardziej odważne. Na pewno pomaga w tym alkohol. Niektórzy oddalali się w inne miejsca, inni pieścili się już przy barze. My, para z Polski i para z Francji zajęliśmy wygodną, obszerną lożę. Rozmawialiśmy o naszych oczekiwaniach, doświadczeniach. My i Francuzi nie wymienialiśmy się partnerami.
Zaczęli się od pocałunków. Partnerzy pieścili nasze biusty, łapali za pośladki Było coraz odważniej.

C . D . N.
Podniecajace

Kobieta

TylkoMy

Biegły Uwodziciel

Wszyscy z uśmiechem spoglądaliśmy na siebie. Powiedziałam mężowi:" złap mnie za cipkę". Długi czekać nie musiałam. Chwilę potem pieścił moją łechtaczkę. Towarzystwo zaczęło się ożywiać. ... .

Co jakiś czas ktoś przechodził koło nas i się przyglądali. Niektóre pary całowały się przy nas. Gdy robiłam mężowi loda to kątem oka zobaczyłam jak ciemnoskóry już rżnie od tyłu blondynkę tuż przy naszej loży. Było zajebiście.

C. D. N.