• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czasem mnie ponosi

Przemek 92

Seks Praktykant
Jestem w hotelu nad morzem, kończę śniadanie i wracam do pokoju wziąć prysznic. Myje dokładnie pitola i resztę ciała, wychodzę, wycieram się i nagle do łazienki wchodzą trzy Panie. Pierwsza to Kinga, blondynka z włosami do ramion, 170 cm wzrostu, spięte w kok. Zielone oczy, na nosie duże, czarne okulary, delikatny, jednak agresywny make up. Na ustach aksamitna czerwień. Ubrana w białą bluzkę z rozpiętym tylko jednym guzikiem pod szyją. Biodra zakrywa czarna tuba do kolan, na stopach czarne szpilki z 7 cm obcasem. Nóżki okryte są czarnymi samonośkami w kropki, pół przeźroczyste a w bucikach paluszki pomalowane na krwistą czerwień, jak u dłoni. W jednej trzyma skórzany pasek!
Druga ma na imię Zuza, kasztanowe, błyszczące włosy do pasa, 160. Duże brązowe oczy patrzą prosto w moje. Rumieńce na policzkach z podniecenia co ze mną zrobi. Małe, ale bardzo podkreślone kolorem, czerwone usta. Na szyji rzemyk, koszula w kratę, obcisłe jeansy, wiśniowe szpile z ostrym czubkiem i wąskim obcasem. Pod tym okryciem nosi cieleste rajstopki i fioletowe stringi. Z tylnej kieszeni spodni wystają kajdanki ;/
Trzecia Pani, Magdalena. Brunetka, krótko ścięta z dużymi, okrągłymi kolczykami. Również ma zielone oczy, bardzo przyjemną twarz. Mało makijażu, tylko usta znowu bardzo czerwone. Skórzana kurtka do połowy zapiętą na zamek, piersi 75c bardzo ładnie wyeksponowane ;) Skórzana mini, kabaretki i kozaki do kolan. 12 cm szpilki przy jej 170 cm wzrostu robi z niej prawdziwą siekiere! W lewej ręce pejcz i knebel !!!
Robią ze mną dokładnie tak:
https://pl.redtube.com/128144
:D