• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czas seksu, lepiej krótko czy długo?

B

Basia

Guest
chyba wszystko zależy od chwili i nastroju
no i teraz jak długo się człowiek nakręca

Osobiście nie muszę szczytować żeby być zadowolona i spełniona :)

Kar00l

Cichy Podglądacz
Kobieta nie musi czasem szczytowac wystarczy jej bliskosc faceta i mysl ze on jest zadowolony tak samo maja faceci to nic ze nie doszlem ale jestem zadowolony bo doszla moja dziewczyna

B

Basia

Guest
Nie musisz szczytowac? Rozwin mysl

orgazm to jedno a zadowolenie to drugie. Wiadomo że jak mam orgazm automatycznie jestem zadowolona ale z drugiej strony jak nie dojdę to i tak mogę odczuwać spełnienie i zadowolenie.
I nie chodzi tu jak Kar00l pisze że to tylko bliskość sam seks może być już satysfakcjonujący.

Kar00l

Cichy Podglądacz
Moze i nie jestem naj lepszy w pisaniu ale zato duzo cztam umiem sie wyslowic i nadrabiam cialem dla tego potrafie zadowolic kobiete w kazdy sposob a to ze nie dochodze podczas seksu a partnerka tak co z tego ona zawsze pozniej robi tak ze i ja dojde ale juz po seksie jak odpoczni po orgazmach tak wiec pozdrawiam

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
KarOOl, my nie znamy ciebie... nie wiemy, jak się zachowujesz w danej sytuacji... dlatego tu ludzie oceniają po tym, jak piszesz. Czy to chodzi o przecinki, ą, ę itp.
Wiadomo, że tutaj jest więcej samców i nawet niektórzy chcą zostać samcami alfa (jednemu się nie udało, więc podwinął ogon i uciekł do lasu). Nie ma na świecie faceta, który zadowoli kobietę w każdy sposób... może w łóżku tak, może ale w życiu codziennym to już surwiwal na poziomie hard :)

Kar00l

Cichy Podglądacz
Saj przejzalem cale forum nawet kosz he wiem ze czesto i gesto sie udzielasz nie lubie jak ktos mnie ocenia za to jak pisze nigdy nie pisalen poprawnie i zapewne juz nie bede ale kobiete zadowolic nie jest trudno naprawde wystarczychciec i ja kochac nie jestem czlowiekiem starej daty ktoremu seks to tylko po slubie i z jedna kobieta ja pozwalam kobiecie swojej podniecac innych meszczyz ona pozwala mi na zabawe z kobietami ale o wszystkim se mowimy razem mieszkamy od 6 lat znamy sie na wylot i temu sie potrafimy sie zadowolic pozdrawiam wszystkich facetow ktorzy kochaja swoje kobiety ale i rowniez wszystkie kobiety ktore kochaja facetow 😘

B

Basia

Guest
KarOOl mówisz że nie lubisz oceniać a sam oceniasz po tym że Saj się udziela. Poczytaj meteorytykę i wtedy oceniaj.

Kobietę nie jest trudno zadowolić ? eee to na innych planetach żyjemy.
Dwa mówisz seks po ślubie bo starej daty jesteś a potem że możecie sobie sobie sypiać z kim chcecie - jakieś to nie kompatybilne.

Kar00l

Cichy Podglądacz
Basia powiedz gdzie w moim poscie ocenilem Saja ? Napisalem tylko ze sie udziela dwa przeczytaj moj post uwaznie ale napisze to znow nie jestem czlowiekie starej daty

B

Basia

Guest
KarOOl faktycznie zle rozumiałam to starej daty ale tu przyznam Sajowi rację że dość ciężko się Ciebie czyta

a oceniasz w tekście "Saj przejzalem cale forum nawet kosz he wiem ze czesto i gesto sie udzielasz"
jak by mniej się udział to miał by prawo oceny ?

A

artkam

Guest
KarOOl, my nie znamy ciebie... nie wiemy, jak się zachowujesz w danej sytuacji... dlatego tu ludzie oceniają po tym, jak piszesz. Czy to chodzi o przecinki, ą, ę itp.
Wiadomo, że tutaj jest więcej samców i nawet niektórzy chcą zostać samcami alfa (jednemu się nie udało, więc podwinął ogon i uciekł do lasu). Nie ma na świecie faceta, który zadowoli kobietę w każdy sposób... może w łóżku tak, może ale w życiu codziennym to już surwiwal na poziomie hard :)

Ktoren to ten samiec alfa co z podwinietym ogonem do lasu zwial to go znajdziemy i wyeliminujemy to slabe ogniwo ;)

B

Basia

Guest
art chyba mowa o Wilku bo była taka akcja :p
nawet były wybory na wilczycę ale nie wypaliły :p