Niestety jest bardzo duzo, mowiac oglednie nieslownych "wyludzaczy"...![]()
Myślę że to oczywiste. Jak przesyła foto to powinna dostać tym samym kanałem to samo foto ale już pochlapane. Chłopaki jak widać nie zdążyli strzelić lub nie zdążyli strzelić fotki.A co decyduje o tym, kto jest fair, a kto jest wyłudzaczem? Czym się kierujesz, by odróżnić jednych od drugich?
dokładnie to miałam na myśli. Odnoszę wrażenie że chodzi tylko o to żeby dostać prywatną fotkę najlepiej nagą w ginekologicznej pozie. i bye bye...Myślę że to oczywiste. Jak przesyła foto to powinna dostać tym samym kanałem to samo foto ale już pochlapane. Chłopaki jak widać nie zdążyli strzelić lub nie zdążyli strzelić fotki.
sama nie wiem, to nie jest kwestia wyczucia rozmówcy raczej mojej "chęci" na takie doznania w danej chwili. Jeśli mam na to ochotę to zwykle po jakimś czasie rozmowy wysyłam swoją fotkę i naprawde rzadko dostaje w realnym czasie oczekiwania jakieś satysfakcjonujące mnie rezultaty. Często są prośby kolejnych zdjęć, bardziej odważnych, albo spotkań na żywo...To rozumiem, jest przecież napisane czarno na białym... Może źle postawiłem pytanie: jak decydujesz, komu wyślesz fotki, a komu nie? Jak Ciebie przekonać?
Smutek, sam bym nikogo tak nie potraktował - jak już dana kobieta darzyłaby mnie na tyle zaufaniem by wysyłać takie fotki to rozkręcałbym znajomość i starał się odwdzięczać.dokładnie to miałam na myśli. Odnoszę wrażenie że chodzi tylko o to żeby dostać prywatną fotkę najlepiej nagą w ginekologicznej pozie. i bye bye...
To pewnie jestes wyjatkiem. Dla mnie idealny jest hołd na ubraną fotkie kiedy meżczyzna z ktorym rozmawiam uznaje za tak ekscytujaca, interesujacą (moze sie czasami udac mam nadzieje)ze nie moze sie powstrzymac....Smutek, sam bym nikogo tak nie potraktował - jak już dana kobieta darzyłaby mnie na tyle zaufaniem by wysyłać takie fotki to rozkręcałbym znajomość i starał się odwdzięczać.
Nie wiem co ludzie mają z tymi fotkami ginekologicznymi, zarówno męskimi jak i żeńskimi, ani to podniecające, ani jakoś specjalnie zachęcające - na wyobraźnię można działać o wiele ciekawiej...dokładnie to miałam na myśli. Odnoszę wrażenie że chodzi tylko o to żeby dostać prywatną fotkę najlepiej nagą w ginekologicznej pozie. i bye bye...
Ciekawość budowy żeńskich lub męskich narządow płciowych z innej perspektywy?Nie wiem co ludzie mają z tymi fotkami ginekologicznymi, zarówno męskimi jak i żeńskimi, ani to podniecające, ani jakoś specjalnie zachęcające - na wyobraźnię można działać o wiele ciekawiej...
A Twojego faceta to kręci?sama nie wiem, to nie jest kwestia wyczucia rozmówcy raczej mojej "chęci" na takie doznania w danej chwili. Jeśli mam na to ochotę to zwykle po jakimś czasie rozmowy wysyłam swoją fotkę i naprawde rzadko dostaje w realnym czasie oczekiwania jakieś satysfakcjonujące mnie rezultaty. Często są prośby kolejnych zdjęć, bardziej odważnych, albo spotkań na żywo...
Ech słyszałem o tym. Psują tylko pół światek tym realnym chłopakom jak my i zniechęcają kobiety do realizowania tych internetowych fantazjiNiestety jest bardzo duzo, mowiac oglednie nieslownych "wyludzaczy"...![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
|
|
Tribute cum na zdj | Ogłoszenia | 18 | |
| V | cum tribute zaleje ktoś? | Seks fotki i filmy | 2 | |
|
|
Cum tribute ale trochę odwrotnie :) | Fetysze i perwersje | 0 | |
| A | Cum tribute | Ogłoszenia | 32 | |
| D | Cum tribute | Ogłoszenia | 0 |