• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cum tribute - żony, koleżanki, siostry, cioci, szefowej etc?

Mężczyzna

spokodopogadania

Cichy Podglądacz
zdarza się, lubie tworzyć oraz otrzymywać, jakby ktoś miał specjalne życzenie to można smiało pisac na tkroinbruatde@gmail.com. Pełna dyskrecja, możemy ustalić szczegóły mogę zrobić tribute do twojej kobiety, chętnie również zobaczę filmik jak zalewasz fotkę mojej ;)

Mężczyzna

listwarski

Cichy Podglądacz
A co decyduje o tym, kto jest fair, a kto jest wyłudzaczem? Czym się kierujesz, by odróżnić jednych od drugich?
Myślę że to oczywiste. Jak przesyła foto to powinna dostać tym samym kanałem to samo foto ale już pochlapane. Chłopaki jak widać nie zdążyli strzelić lub nie zdążyli strzelić fotki.

Kobieta

aga_46

Seks Praktykant
Myślę że to oczywiste. Jak przesyła foto to powinna dostać tym samym kanałem to samo foto ale już pochlapane. Chłopaki jak widać nie zdążyli strzelić lub nie zdążyli strzelić fotki.
dokładnie to miałam na myśli. Odnoszę wrażenie że chodzi tylko o to żeby dostać prywatną fotkę najlepiej nagą w ginekologicznej pozie. i bye bye...

Mężczyzna

Reaper1988

Cichy Podglądacz
To rozumiem, jest przecież napisane czarno na białym... Może źle postawiłem pytanie: jak decydujesz, komu wyślesz fotki, a komu nie? Jak Ciebie przekonać?

Kobieta

aga_46

Seks Praktykant
To rozumiem, jest przecież napisane czarno na białym... Może źle postawiłem pytanie: jak decydujesz, komu wyślesz fotki, a komu nie? Jak Ciebie przekonać?
sama nie wiem, to nie jest kwestia wyczucia rozmówcy raczej mojej "chęci" na takie doznania w danej chwili. Jeśli mam na to ochotę to zwykle po jakimś czasie rozmowy wysyłam swoją fotkę i naprawde rzadko dostaje w realnym czasie oczekiwania jakieś satysfakcjonujące mnie rezultaty. Często są prośby kolejnych zdjęć, bardziej odważnych, albo spotkań na żywo...

Kobieta

aga_46

Seks Praktykant
Smutek, sam bym nikogo tak nie potraktował - jak już dana kobieta darzyłaby mnie na tyle zaufaniem by wysyłać takie fotki to rozkręcałbym znajomość i starał się odwdzięczać.
To pewnie jestes wyjatkiem. Dla mnie idealny jest hołd na ubraną fotkie kiedy meżczyzna z ktorym rozmawiam uznaje za tak ekscytujaca, interesujacą (moze sie czasami udac mam nadzieje)ze nie moze sie powstrzymac....

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

pawwar232323

Cichy Podglądacz
dokładnie to miałam na myśli. Odnoszę wrażenie że chodzi tylko o to żeby dostać prywatną fotkę najlepiej nagą w ginekologicznej pozie. i bye bye...
Nie wiem co ludzie mają z tymi fotkami ginekologicznymi, zarówno męskimi jak i żeńskimi, ani to podniecające, ani jakoś specjalnie zachęcające - na wyobraźnię można działać o wiele ciekawiej...