• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Ci co tak krytykują układ cuckold, niech pomyślą, jakby się poczuli, gdyby ktoś inny krytykowałby sytuację z 3-kątem KMK. Jak widzę, że taka osoba faworyzuje jedno a krytykuje jednocześnie drugie, to już traci u mnie sporo w oczach
Najlepsi są Ci którzy krytykują układ 2m 1k czy jak to zwał cuckold ale gdyby mieli okazję dołączyć do takiego układu to byli by pierwsi chętni

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

WernerJan

Cichy Podglądacz
Cześć, mam spore doświadczenie w klimatach cuckold. Miałem okazję być w takiej relacji przez 3 lata, sporo innych kochanków moja Pani miała. Chętnie popisze, powymieniam się doświadczeniami. Mam 32 lata, aktualnie singiel

Kobieta

Magia2000

Erotoman
sporo innych kochanków moja Pani miała .... ..... aktualnie singiel

GOLOcnKXAAAaW9h.jpg

Mężczyzna

łukowianin40

Biegły Uwodziciel
...
śmieszne koszulki, kubki lub inne drobiazgi z tematycznymi napisami. “I love cuckold”, “To
nie zdrada gdy mąż patrzy.” lub “Rozmiar ma znaczenie!” z pewnością nie nadają się do
eksponowania w miejscach publicznych - jednak używanie ich w domu doda trochę
pikanterii, będzie dobrą zabawą i z pewnością spodoba się Twojemu rogaczowi. Może się
też okazać, że otworzysz drzwi listonoszowi w takiej koszulce, lub z kubkiem w ręku… A to z
pewnością podnieci Twojego partnera. Oczywiście - jeśli starczy Wam odwagi - możecie
używać ich w miejscach publicznych, nikt Wam tego nie zabroni, ale to chyba nie nadaje się
dla początkujących.
Pomyśl też, że gadżety z fajnymi, śmiesznymi napisami mogą być fajnym wstępem do
dalszych rozmów, lub sprowokowania rozmowy nt. seksu w towarzystwie. Wyobraź sobie,
że w towarzystwie pijesz kawę z wielkiego kubka z napisem: “Wielkość ma znaczenie!”.
Myślę, że wcześniej czy później ktoś skomentuje Twój kubek. Oczywiście możesz
odpowiedzieć, że chodzi o wielkość kubka, ale możesz też mrugając okiem odpowiedzieć:
“Lubię duże...”. Sama zdecyduj jakie napisy najbardziej ci odpowiadają… To naprawdę daje
duże możliwości!
2. Spacer w deszczu. Idźcie na spacer w gorący letni ale deszczowy wieczór. Nie
zakładaj bielizny, szczególnie stanika. Załóż cienką, przylegającą sukienkę lub t-shirt.
Spacerujcie tak długo aż będziecie całkiem mokrzy - obserwujcie spojrzenia innych
mężczyzn. To wyzwanie najlepiej realizować na wakacjach, z dala od ciekawskich sąsiadów.
3. Umów się na kawę ze swoim EX. Ubierz się odpowiednio, czyli bardzo seksownie.
Emanuj seksem na spotkaniu. Obowiązkowo wspomnij o seksie z nim - powspominajcie
wspólne chwile. Powiedz mu, że był dobry w łóżku. Opowiedz potem wszystko mężowi.
Możesz też zaprosić swojego ex na kawę do domu - zwłaszcza gdy męża nie ma w domu.
Spokojnie to tylko kawa, nic więcej :)
Możesz też zaprosić ex do Was, gdy mąż jest w domu - pamiętaj aby przywitać go
soczystym całusem w policzek na oczach męża. Flirtuj z nim na oczach męża.
4. Umów się na kawę z przyjacielem swojego męża. Znajdź z nim wspólny temat i
zaproponuj spotkanie, aby nie zamęczać innych osób szczegółami Waszej rozmowy.
Oczywiście ubierz się seksownie - duży dekolt, krótka sukienka, oraz wysokie obcasy są
obowiązkowe. Baw się dobrze na spotkaniu - kuś, prowokuj i flirtuj. Możesz spróbować
wspomnieć temat seksu, pod pretekstem troski o męża, szczególnie o to czy jesteś dla
niego wystarczająco dobrą kochanką. Możesz spróbować wybrać z nim odpowiednią
bieliznę, którą założysz dla męża - w internecie (dla mniej odważnych, lub w sklepie
stacjonarnym - dla bardziej odważnych!). Twojemu rogaczowi z pewnością bardzo się
spodoba Twoja bliska relacja z jego przyjacielem.
5. Pokaż mężowi swoje intymne strefy w publicznym miejscu. Uważasz że pokazanie
mu cycków w kawiarni jest nie na miejscu? A gdybyście siedzieli w takim miejscu,
kameralnej kafejki, że wszyscy inni siedzą za Twoimi plecami? Wybierzcie się kiedyś do
takiej kawiarni lub restauracji, nie zakładaj wtedy stanika ale pamiętaj aby mieć na sobie
bluzkę, którą łatwo i szybko możesz rozpiąć i zapiąć. Zajmijcie odpowiednie miejsce i powoli
rozepnij bluzkę… Twój mąż niech zrobi fotkę - będzie co wspominać!
Możesz też iść na zakupy butów z mężem. Ubierz mini ale nie zakładaj bielizny. Zróbcie
fotkę na której widać Twoją cipkę, nowe buty, a w tle innych ludzi w sklepie, zupełnie nie
zdających sobie sprawę z tego co fotografujecie. Nic wielkiego ale taka przygoda jest...

Mężczyzna

Roger430

Biegły Uwodziciel
Pół minionego roku nakręcałem żonę na cuckold. Najdalej gdzie zabrnęliśmy to dwa flirty z obcymi typami. Jeden na urodzinach znajomego i jeden w knajpie. Potem przyszły ciężkie czasy..pogrzeby w rodzinie itp. Więc nie naciskałem, to nie był dobry czas na to. Teraz kiedy zaczął się nowy rok, mam nowe plany w tej samej kwestii. Kropla drąży skałę.
Wystaw ją na aukcję. Zarobisz przy tym, może jakaś grupa Arabów się zainteresuje, to przy okazji może jakiegoś wielbłąda uda się tobie zyskać. Trzeba łączyć przyjemne z pożytecznym.