• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold/zdrada kontrolowana

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Szczerze wam powiem, cieszę się że wchodzę w to z przyjaciółką a nie z żoną. Gdyby okazało się, że nie potrafię tego udźwignąć to nic nie stracę. Gdyby jednak taki fakt dotarł do mnie podczas oglądania żony posuwanej grupowo to trauma na całe życie.

Marzenia marzeniami, ale wiemy o sobie tylko tyle na ile nas sprawdzono

Mężczyzna

Łotr

Cichy Podglądacz
Szczerze wam powiem, cieszę się że wchodzę w to z przyjaciółką a nie z żoną. Gdyby okazało się, że nie potrafię tego udźwignąć to nic nie stracę. Gdyby jednak taki fakt dotarł do mnie podczas oglądania żony posuwanej grupowo to trauma na całe życie.

Właśnie tak o tym myślałem, że dopóki się to nie stanie to nie wiesz co będziesz czuć. Po prostu nie jesteś w stanie przewidzieć, czy na pewno poprawnie coś założyć. Można się zdziwić i trauma faktycznie na całe życie.

Lepiej takie tematy zaczynać z koleżankami niż żonami :)

Mężczyzna

janeczek216

Seks Praktykant

To jest właśnie ten test. No a powiedz mi bo pisałes że żona dawała się podrywać w klubach jak reagowałeś dostawała jakieś propozycje spotkań na kawę lub ktoś próbował ją dotykać ???

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Wiesz to jest tak jak z większością pań. Mówią długo Nie do momentu aż wypiją, w tedy mówią Może😁

Byliśmy w klubie i widziałem jak faceci się za nią oglądają, ona udawała że tego nie widzi. Na parkiecie oddałem ją jednemu młodemu i tańczyła z nim ochoczo. Później on i jego kolega kilku krotnie podchodzili do stolika prosić ją do tańca. Z czasem ich ręce kładły się na jej ciele tu i tam. Mówiłem jej że mnie to jara i ją też chyba zaczęło.

Kolesie byli jednak smarkaczami i niczego nie mieli odwagi zaproponować. Myśmy byli daleko od domu, więc nie miałem jak zorganizować after party. Żeby jechać z nimi na hotel to już za grubo. Poza tym w miarę imprezy widziałem, że alkohol ich pogrąża. Ostatnie co chciałbym zobaczyć to jak moja żona stawia na siłę pijanego kutasa 😑

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz

A co jeżeli z przyjaciółką będzie super, i postanowisz to wprowadzić z żona jeżeli się Wam uda, i dopiero wtedy gdy to będzie żona ociągała namiętnie kutasa innemu obudzą się w Tobie głębokie uczucia i będzie finalnie lipa, nie dowiesz się dopóki nie sprawdzisz tego właśnie na kimś bardzo bliskim,

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
A co jeżeli z przyjaciółką będzie super, i postanowisz to wprowadzić z żona jeżeli się Wam uda, i dopiero wtedy gdy to będzie żona ociągała namiętnie kutasa innemu obudzą się w Tobie głębokie uczucia i będzie finalnie lipa, nie dowiesz się dopóki nie sprawdzisz tego właśnie na kimś bardzo bliskim,
Zaczynasz zadawać skomplikowane pytania😁

Uwierz mi że jestem blisko z tą przyjaciółką. Może po czymś takim będziemy jeszcze bliżej siebie, bo to będzie kolejna rzecz która nas łączy.

Żony już nie będę namawiał na takie układy... chyba 😉

Mężczyzna

janeczek216

Seks Praktykant
Zaczynasz zadawać skomplikowane pytania😁

Uwierz mi że jestem blisko z tą przyjaciółką. Może po czymś takim będziemy jeszcze bliżej siebie, bo to będzie kolejna rzecz która nas łączy.

Żony już nie będę namawiał na takie układy... chyba 😉
Tez bym nie komplikował sobie życia. Może powtórzy się okazja z alkoholem z jakimś tam Panem do tańczenia. Ale zazdroszczę

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Namawiać nie ma sensu, drugą osobę również musi to kręcić jak nie typowo cuckold to, układ 2m 1k,
Dokładnie tak. Panowie czego ja nie próbowałem przez ostatnie dwa lata. Wszystkie pomysły od forumowiczów stosowałem na żonie😁

Puszczałem jej filmy z cuckoldem, 2m1k, BBC
Podałem namiar na FB kolesiowi co twierdził że poderwie wszystkie i wszystkie przeleci.
Przyniosłem do łóżka pięknego sztucznego kutasa, dzięki któremu miała oswoić się do akcji w grupie.
Na urodzinach u kolegi namówiłem jednego przystojniaka żeby z nią poflirtował.

Wszystko jak o scianę

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Dokładnie tak. Panowie czego ja nie próbowałem przez ostatnie dwa lata. Wszystkie pomysły od forumowiczów stosowałem na żonie😁

Podałem namiar na FB kolesiowi co twierdził że poderwie wszystkie i wszystkie przeleci.
Przyniosłem do łóżka pięknego sztucznego kutasa, dzięki któremu miała oswoić się do akcji w grupie.

Wszystko jak o scianę
Wierzę ,że są takie właśnie kobiety ,że nie da rady i koniec, ale wiem ze doświadczenia ,że są też i takie które uwielbiają się bawić seksem, i bzdurą jest twierdzenie ,że cuckold to wymysł niespełnionych panów którzy nie potrafią zaspokoić swojej kobiety, kobiety też mają swoje ciche fantazje i to czasami takie ,że facet jest w szoku, serio !

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

janeczek216

Seks Praktykant

Wszystko jak o scianę
A przy podrywach innych facetów opowiadała Ci to ??? Czy zachowała dla siebie ??? Ja dopiero wdrażam plan i chce pokazać że inni faceci są nią zainteresowani i że mnie to kręci.

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Wierzę ,że są.tskie właśnie kobiety ,że nie da rady i koniec, ale wiem że.doswuadczdnia ,że są też i takie które uwielbiają się bawić seksem, i bzdurą jest twierdzenie ,że cuckold to wymysł niespełnionych panów którzy nie potrafią zaspokoić swojej kobiety, kobiety też mają swoje ciche fantazje i to czasami takie ,że facet jest w szoku, serio !
Taka jest właśnie moja przyjaciółka. Znam ją prawie od dziecka i nie podejrzewałem ją o to. Nie ujawniała się z tym w Polsce bo by ją ukrzyżowali. Dopiero po kilku latach w Belgii odblokowała się.

Mężczyzna

janeczek216

Seks Praktykant
Wierzę ,że są.tskie właśnie kobiety ,że nie da rady i koniec, ale wiem że.doswuadczdnia ,że są też i takie które uwielbiają się bawić seksem, i bzdurą jest twierdzenie ,że cuckold to wymysł niespełnionych panów którzy nie potrafią zaspokoić swojej kobiety, kobiety też mają swoje ciche fantazje i to czasami takie ,że facet jest w szoku, serio !
Moja też twierdziła że Anal nigdy w życiu. Spróbowaliśmy i jej się nie podobało. Zmieniłem taktykę jak dobierałem się do tyłka i udało się wejść tylko trochę jeczałem wiłem się pokazywałem że mnie to dosłownie rozpie....la od środka (mimo że tak nie było 3 cm penisa w tyłku nic wielkiego) ale widziałem że podoba jej się że Ona potrafi takie rzeczy zrobić ze swoim dupskiem że odlatuje i więcej więcej dawała od siebie. Liczę że będzie podobnie z sexem grupowym i nastawiam się na to że nie musi być drugi facet a może być druga kobieta.

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Taka jest właśnie moja przyjaciółka. Znam ją prawie od dziecka i nie podejrzewałem ją o to. Nie ujawniała się z tym w Polsce bo by ją ukrzyżowali. Dopiero po kilku latach w Belgii odblokowała się.
Jeżeli ma otwartą głowę i spotka faceta który myśli podobnie, to można zrobić wszystko, ma ochotę na kobietę, proszę, ma ochotę na układ z 2m, proszę, i ten bardziej hardkowowe pomysły, jasne zrobimy, chcesz to zorganizujemy, i tak się dzieje

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Jeżeli ma otwartą głowę i spotka faceta który myśli podobnie, to można zrobić wszystko, ma ochotę na kobietę, proszę, ma ochotę na układ z 2m, proszę, i ten bardziej hardkowowe pomysły, jasne zrobimy,
Tak to wszystko nadmieniła na liście do zrobienia. Jedynie czego nie chce to BBC i ciapatych. Nawet latynosi nie mają startu. Jej wybór. Nie wiem jeszcze co powie na DP, ale to daleka przyszłość, nawet nie wiem czy kiedyś miała anal. Mam tylko nadzieję że po kilku grupowych akcjach i ona i ja wejdziemy na tak wysoki level, że nic już nie będzie tabo

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Ogólnie mamy za sobą podwójna penetrację cipka - pupa jak i cipka - cipka, myślę że spotkania w układzie 2m 1k finalnie kończą się DP w różnych konfiguracjach
Myślałem o tym, czuję że są na to szanse. Wszystko małymi krokami. Zobaczymy jak obsługuje dwa kutasy jednocześnie i do czego jest w stanie z nimi się posunąć. Znów mnie trzęsie 😁

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Myślałem o tym, czuję że są na to szanse. Wszystko małymi krokami. Zobaczymy jak obsługuje dwa kutasy jednocześnie i do czego jest w stanie z nimi się posunąć. Znów mnie trzęsie 😁
Nie wiem czy miałeś już okazję się spotkać w takim układzie,całe.hak już jesteście razem we 3 to jest taka adrenalina ,ze serio ciężko to opisać, jest niesamowicie