• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Cuckold lub trójkąt ze znajomym.

Mężczyzna

Kaziczek

Podrywacz
Oczywiście , my mieliśmy z żoną trójkąt z moim kolegą a w późniejszym czasie z naszą sąsiadką. Także wszystkie opcje zaliczone .

• Like
Reactions: And
Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Układ jakikolwiek tylko z ludźmi którymi nie przebywamy na co dzień, tzn do układu mamy znajomego który jest z innego miasta i łączy nas wyłącznie układ, a do życia codziennego mamy zupełnie innych znajomych,

• Like
Reactions: And
Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Nigdy nie miałem okazji, ale często fantazjuje o trójkącie z kolegą i jego dziewczyną, chciałbym być ich seks zabawką i żeby wzięli mnie porządnie we dwoje :p

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Nigdy nie miałem okazji, ale często fantazjuje o trójkącie z kolegą i jego dziewczyną, chciałbym być ich seks zabawką i żeby wzięli mnie porządnie we dwoje :p
Jasne każdy ma swoje wizje i fantazje, my wolimy jednak to rozgraniczyć, wydaje nam się że gdybyśmy mieli takiego uniwersalnego znajomego do układu to wszystkie spotkania typu wypad na pizzę kino, wakacje, kończyło by się na jednym ... A tak mamy kolegę do układu i znajomych na różne inne aktywności

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Jasne każdy ma swoje wizje i fantazje, my wolimy jednak to rozgraniczyć, wydaje nam się że gdybyśmy mieli takiego uniwersalnego znajomego do układu to wszystkie spotkania typu wypad na pizzę kino, wakacje, kończyło by się na jednym ... A tak mamy kolegę do układu i znajomych na różne inne aktywności
No ja też w sumie nie mam takiej klasycznej cuckold fantazji, bo nie chciałbym żeby moja kobieta z kimś mnie zdradzała, bardziej fantazjuje o byciu takim posłusznym niewolnikiem dla jakiejś dominującej pary facet + kobieta