• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckold - chce zostać rogaczem

karol1993

Cichy Podglądacz
Witam serdecznie z tej strony Karol . Jestem 25 letnim młodym mężczyzną . Znalazłem się na tym portalu , ponieważ od dłuższego czasu chciałbym zostać rogaczem ....

Zastanawiam się czy to dziwne .... Moja narzeczona jest 26 letnią ładną , zgrabną brunetką ( wygląd na 20 lat ) .

Wzrost : 155 cm

Waga : 52 kg

Biust : B

Od dłuższego czasu chciałbym ją zobaczyć z innym facetem , czy to jest normalne ?

B

Basia

Guest
wiesz pytanie nie powinno brzmieć czy to normalne tylko co na to Twoja narzeczona

nie Ty pierwszy nie ostatni masz takie fantazje

B

Basia

Guest
Nie standardowe to na pewno ale jak to mówią nic co ludzkie nie jest nam obce

On1001

Erotoman
Cóż, nie jest to niedopuszczalne prawnie.
Moralnie oceniać nie będę bo to nie "Mały Katolik" tylko Sexforum.
Natomiast z punktu widzenia psychologii może być bardzo trudno to zrealizować. W sensie wypadało by abyście sobie doskonale ufali a i tak nie da się przewidzieć tego co się stanie.
Z puntu seksualności nie jest to może hit sezonu ale zdarzają się co jakiś czas takie pragnienia. W sumie chyba większość choć raz miała dreszcz podniecenia na tą myśl mimo jakiegoś takiego moralnego kaca że możemy o tym fantazjować.

Mężczyzna

stroiczek

Erotoman
Młody człowiek ma wiele fantazji.
Ponieważ jesteś młody, to być może spełnisz fantazję o zostaniu rogaczem.

Feio

Cichy Podglądacz
Witam serdecznie z tej strony Karol . Jestem 25 letnim młodym mężczyzną . Znalazłem się na tym portalu , ponieważ od dłuższego czasu chciałbym zostać rogaczem ....

Zastanawiam się czy to dziwne .... Moja narzeczona jest 26 letnią ładną , zgrabną brunetką ( wygląd na 20 lat ) .

Wzrost : 155 cm

Waga : 52 kg

Biust : B

Od dłuższego czasu chciałbym ją zobaczyć z innym facetem , czy to jest normalne ?

Tez mam takie fantazje. Aczkolwiek chcialbym byc przy tym i na to patrzec. A potem sie dolaczyc. Choc uwazam, ze najbardziej fair byloby zamienic sie partnerami.

Adam3000

Cichy Podglądacz
Wielu facetów marzy by zostać "rogaczem". Panowie marzyłem jak mało kto by do tego doszło myślałem by zaproponować to partnerce czyli cuckold kontrolowany. Nie udało się.
Pewnego "pięknego wieczora" gdy miałem być z kumplami na piwie zaraz po robocie! to bardzo ważne! wstąpiłem do domu by się przebrać. Zastałem dziewczynę pod prysznicem a znajomego w slipkach.
Znajomemu podziękowałem za ukazanie kim jest już moja ex. OSOBIŚCIE NIE POLECAM.

Trójkąty i kwadraty mi teraz w głowie :)

Z buziakami i fiutem na klawiaturze rogaty Adaś :)

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png