• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cuckhold dla początkujących

Mężczyzna

dziobakator

Cichy Podglądacz
Witam, razem z partnerka planujemy nasze pierwsze doznanie w tym fetyszu. Plan mamy następujący - narzeczona w seksownej sukience razem ze mną pójdzie do klubu ja będę siedział przy barze kiedy ona będzie tańczyć i seksownie wić się na parkiecie. Kiedy znajdzie kogoś kto jej się spodoba będzie się o niego ocierać i z nim całować, jeśli się zgodzi pójdzie z nim do kabiny na seks oralny. Jak oceniacie taki scenariusz dnia na pierwszy raz?

Mężczyzna

TrueAssLover

Podrywacz
Witam, razem z partnerka planujemy nasze pierwsze doznanie w tym fetyszu. Plan mamy następujący - narzeczona w seksownej sukience razem ze mną pójdzie do klubu ja będę siedział przy barze kiedy ona będzie tańczyć i seksownie wić się na parkiecie. Kiedy znajdzie kogoś kto jej się spodoba będzie się o niego ocierać i z nim całować, jeśli się zgodzi pójdzie z nim do kabiny na seks oralny. Jak oceniacie taki scenariusz dnia na pierwszy raz?
Generalnie super plan aczkolwiek oral może być za dużo na pierwszy raz? Flirt i ocieranie na pierwszy raz wystarczą.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Biorąc pod uwagę,że to pierwsze takie wyjście a twoja partnerka nie ma jeszcze doświadczenia nie oczekiwał bym za wiele.
Intymny taniec,dłoń na pupie twojej partnerki, siadanie mu na kolanach,jego ręce na kolanach kobiety,a może wyżej,pocałunek,może nawet namiętny to były chyba max???
Oczywiście ile związków cuckoldowych tyle możliwych scenariuszy.
Życzę powodzenia 😄

Mężczyzna

kocevi

Cichy Podglądacz
wlasnie sobie wyobrazilem cos podobnego.... żona tańczy wśrod facetów, w jakimś nocnym klubie, ubrana np w same szorty lub stringi:) ewentualnie ma jakiś stanik:) jest szczuplutka, drobna. ociera się o nich. dotykaja ją ... przysuwają łapczywie do siebe.... JEden z nich kladzie delikatnie rękę na jej kroczu... albo nawet delikatnie wsuwa w jej majtki.... :)
wystarczylo by mi to, żeby chyba dojść przy stoliku, obserwująć ją:D

Mężczyzna

TrueAssLover

Podrywacz
wlasnie sobie wyobrazilem cos podobnego.... żona tańczy wśrod facetów, w jakimś nocnym klubie, ubrana np w same szorty lub stringi:) ewentualnie ma jakiś stanik:) jest szczuplutka, drobna. ociera się o nich. dotykaja ją ... przysuwają łapczywie do siebe.... JEden z nich kladzie delikatnie rękę na jej kroczu... albo nawet delikatnie wsuwa w jej majtki.... :)
wystarczylo by mi to, żeby chyba dojść przy stoliku, obserwująć ją:D
chcesz cos zobaczyc? napisz na priv do mnie

Kobieta

sherhein

Cichy Podglądacz
Widzę że coraz więcej ludzi zaczyna wchodzić w klimat cuckoldu.
My z mężem już parę lat w to się bawimy i coraz bardziej nas to podnieca . Na ile se pozwolicie zależy od was ale na pierwszy raz pozwól dziewczynie samej działać Twoja bliskość może zestresować ich oboje.