• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co was podnieca?

Mężczyzna

davve

Cichy Podglądacz
Cześć, jestem 22 letnim, hetero chłopakiem, ale bardzo podnieca mnie widok chłopaków o delikatnym, gładkim ciele w bokserkach/majtkach/stringach.
Mam przez to czasami problemy bo jak widzę swoich rówieśników w samej bieliźnie to się podniecam i ciężko to przed nimi ukryć.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Cześć, jestem 22 letnim, hetero chłopakiem, ale bardzo podnieca mnie widok chłopaków o delikatnym, gładkim ciele w bokserkach/majtkach/stringach.
Mam przez to czasami problemy bo jak widzę swoich rówieśników w samej bieliźnie to się podniecam i ciężko to przed nimi ukryć.
Jeżeli twierdzisz że jesteś hetero ale staje ci na widok facetów, to mam dla ciebie złą wiadomość.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Czyli jak się z kimś witasz, to wąchasz mu dupę?
E tam, żółwika daje, ale też nie zawsze. Trzymam się z dala od ludzi i zwierząt
Wyprzedzam pytanie - miałem kiedyś Dalmatynćzyka, wcale ode mnie nie uciekł, musiałem oddać bo wyjeżdżałem często:)