• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co Was najbardziej wkurza we współmałżonkach/partnerach

Mężczyzna

bk69kk52

Cichy Podglądacz
1. Foch o nic( na szczęście coraz żadziej)
2. Wieczne malkontenctwo
3.permanentne użalanie nad swoim wyglądem
4. Często nierealne oczekiwania
5. Brak odwagi i otwartości na erotyczne zachowania: ma dużo seksownej bielizny, koszulek itp i wie co na mnie działa a mimo to sama od siebie to ubiera 3x w roku, też chciałbym aby kiedyś sama z własnej inicjatywy stanęła nago przedemną, pomimo moich próśb nie chce mi włożyć w tyłek ani paluszka ani korka, nigdy przenigdy nie pozwala bym poprowadził jej dłoń do jej cipki więc zobaczenie jej choćby jak się dotyka pozostanie raczej w sferze marzeń
6. Ciągłe krytykowanie mnie za kierownicą pomimo, że od 16 lat nie miałem nawet najdrobniejszej stłuczki.
7.Gdy trzeba coś z kimś załatwić, dogadać przez telefon to wybiera numer I ostentacyjnie wręcza mi swój z tekstem "masz. Dzwoni, "
8. Wyrzuca moje buty i ubrania, które się jej nie podobają albo mam je długo podczas gdy sama ma pół szafy beznadziejnych ciuchów.
Zgadzasz się na wyrzucanie SWOICH ubrań i butów!!

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
W temacie

Dużo by wymieniać - "nobody is perfect"
Sprawa raczej mocno indywidualna, choć pewne typowe, ogólnikowe podejścia mężczyzn czy kobiet nie da się wykluczyć

Tak z mojej męskiej perspektywy, w stronę kobiet
1.Zazdrość i nie ufność
2. Pójście na noże, zamiast w odpowiednim momencie przyznać się do błędu lub zwyczajnie powiedzieć stop i załagodzić sytuację - tym samym nie prowokować kłótni
3. Przedkładanie swojego zdania nad zdanie partnera - po prostu nauczmy się słuchać i rozmawiać, będąc otwartym dla drugiej strony

Mężczyzna

Matt123

Nowicjusz
Pytanie jak w temacie, można ziać jadem i narzekać do woli. Dopisujcie też ile jesteście razem.
W przypadku mojego (22 lata razem 🤯) top 3 najbardziej irytujących kwestii
1. Traktowanie seksu jako karty przetargowej - karanie brakiem seksu za ch... wie co
2. Zachowanie za kierownicą - ciągłe komentowanie innych kierowców, trąbienie, bycie szeryfem na drodze.
3. Irytujący mega głośny śmiech hieny gdy go coś naprawdę rozbawi.
Ja się ograniczyłam do 3 ale wy możecie się nie ograniczać 😝
Nie prawdomówność, znanie prawdziwej wspólnej histori..

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Ja tam bym się dostosował, jestem elastyczny, aby takiej dziewczyny na stałe nie denerwować niczym, tylko by mi musiała powiedzieć jakiego by mnie chciała, ale niestety takie nie istnieją i dlatego już przestałem szukać takiej na stałe, skoro żadna nie chce mnie i ze mnie zrobić idealnego dla siebie faceta to kij im w oko.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Ja tam bym się dostosował, jestem elastyczny, aby takiej dziewczyny na stałe nie denerwować niczym, tylko by mi musiała powiedzieć jakiego by mnie chciała, ale niestety takie nie istnieją i dlatego już przestałem szukać takiej na stałe, skoro żadna nie chce mnie i ze mnie zrobić idealnego dla siebie faceta to kij im w oko.
Taki chłop co nie ma swojego zdania też wkurza. We wszystkim trzeba znaleźć złoty środek.