• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co Was najbardziej wkurza we współmałżonkach/partnerach

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Taki chłop co nie ma swojego zdania też wkurza. We wszystkim trzeba znaleźć złoty środek.
Może i tak ja tam nie wiem, ale wiem jedno, że w wszystkim a w szczególności w jakiejkolwiek relacji damsko-męskiej najważniejsze jest dogadanie i aby było wszystko jasne i zrozumiałe dal obu stron, bo bez tego to się wszystko sypie i kończy.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Może i tak ja tam nie wiem, ale wiem jedno, że w wszystkim a w szczególności w jakiejkolwiek relacji damsko-męskiej najważniejsze jest dogadanie i aby było wszystko jasne i zrozumiałe dal obu stron, bo bez tego to się wszystko sypie i kończy.
Dogadanie tak, podporządkowywanie się komuś nie.

Kobieta

kaami

Podrywacz
A to czasami jedno o drugie się nie zazębia aby dojść do kompromisu?
Owszem, zazębia, ale wszystko musi być z umiarem.

Ja tam bym się dostosował, jestem elastyczny,
tylko by mi musiała powiedzieć jakiego by mnie chciała
Takie coś zdecydowanie nie, masz być sobą, a nie tańczyć jak ktoś Ci zagra. Kobiecie szybko się znudzi, że mężczyzna na wszystko się zgadza, podporządkowuje, itp., o takich mówi się "cipy". Związek ma dostarczać emocji, a nie być monotonny, nie mówię o histeriach czy awanturach, ale czasem też trzeba się chociażby posprzeczać, bo rutyna szybko wszystko zabije.

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
Owszem, zazębia, ale wszystko musi być z umiarem.

Takie coś zdecydowanie nie, masz być sobą, a nie tańczyć jak ktoś Ci zagra. Kobiecie szybko się znudzi, że mężczyzna na wszystko się zgadza, podporządkowuje, itp., o takich mówi się "cipy". Związek ma dostarczać emocji, a nie być monotonny, nie mówię o histeriach czy awanturach, ale czasem też trzeba się chociażby posprzeczać, bo rutyna szybko wszystko zabije.
No tak, ale jedno wyklucza drugie, skoro ma być to długi taki związek to chyba lepiej aby strony się dogadywały, i aby kłótni nie było bo się rozleci za chwilę, no chyba, że masz na myśli relacje opartą tylko na seksie to takie kłótnie byłyby jako gra wstępna, o ile ktoś taką lubi.