• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co sprawia że Twój seks jest idealny?

Kobieta

Wiktoria00

Cichy Podglądacz
Jakie warunki muszą być spełnione, by seks był dla Ciebie/Was maksymalnie przyjemny?
Czy chodzi bardziej o atmosferę, emocje i zaufanie, czy może o konkretne okoliczności, nastawienie lub chemię między partnerami? A może kluczowe są drobne detale, które robią ogromną różnicę?

Podzielcie się swoimi przemyśleniami i doświadczeniami:
– co najbardziej Cię nakręca psychicznie?
– czego absolutnie nie może zabraknąć, żeby było przyjemnie?
– czy idealny seks to spontaniczność, czy raczej świadome budowanie napięcia?
– a może z wiekiem lub stażem związku Twoje potrzeby się zmieniły?

Jaki że jestem inicjatorką tematu to może ja zacznę jako pierwsza.

- komfortowe warunki do seksu, najlepiej domek bez sąsiadów za ścianą.
- kreatywność seksualna u partnera, przebieranki i role, eksperymenty z pozycjami, zabawki erotyczne, od wibratorów po kajdanki, kneble obroże czy związywanie, scenariusze i fantazje z nimi związane.
- gra słowna, delikatna i wulgarna.
- dominacja partnera.
- aktywność fizyczna partnera podczas seksu, klapsy, trzymanie za piersi, za włosy, za szyję.
- aktywność słowna partnera podczas seksu.
- dyskrecja, zaufanie.

Zapraszam do szczerych, otwartych wypowiedzi.

Mężczyzna

Draven

Cichy Podglądacz
U mnie to wszystko zależy od danego dnia. Często dłuższa przerwa od seksu robi robotę i wtedy jest jakoś bardziej przyjemnie 🤔.
Komfortowe warunki też są ważne, czasem spontaniczny seks jest ok, ale zdecydowanie wolę na spokojnie kiedy nie trzeba patrzeć na zegarek. Kiedy trzeba być cicho, to też nie jest to dla mnie komfortowe. Wszystkie inne rzeczy w łóżku już zależą od dnia, ale im starszy jestem tym więcej zabawek lubię dołączać do zabawy.
Ważne jest też bycie wypoczętym, jakoś po 10-11 h w pracy nie ma wtedy energii na długą zabawę. Nie to co np rano w sobotę. Chociaż wiadomo facet to w sumie zawsze ma ochotę nawet jak jest chory(dobra, chyba że gorączka 37stopni w górę to wtedy tylko kocyk i serial wchodzi w grę)
Ale mówimy tutaj o idealnym seksie więc stawiam na bycie wypoczętym z dużą ilością wolnego czasu i najlepiej wolnym dniem następnym 😂 kiedy nie trzeba myśleć o codziennych obowiązkach.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry