Mnie bardzo podnieca świadomość, że zrobię dobrze facetowi, aż od razu zajęczy, dlatego lubię brać do buzi Moim pierwszym kutaskiem w buzi był sprzęt mojego chłopaka, z którym obecnie jestem Ja chciałam poczuć, jak rośnie i poczuć spermę w buzi
Skad wiesz ze bylo by mu przykro? Rozmawialiscie na ten temat, i tak ci powiedzial?
Pytam bo ja np lubie widok mojej kobiety robiacej laske innemu. Moze i twojemu by sie podobalo ze przed innym kucasz i biezesz ;-p
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.