• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co sądzicie o seksie oralnym albo analnym?

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Co myślicie o seksie oralnym lub analnym. Nigdy tego nie miałem znalazłem jedną gorąca 40 , która by chciała zacząć przygodę ze mną minety zrobionej dla niej a jeszcze chciała abym jej wylizał pupę odbyt ale dla mnie to hardkor.

Mężczyzna

Nameless

Nowicjusz
Oral to tylko po zamieszkaniu razem(może być przed ślubem, jeśli nie śpimy w jednym pokoju). Jeśli chodzi o zabawy analne, to tylko po ślubie w weekendy. Obie zabawy to normalna sprawa, nic wyjątkowego.

Mężczyzna

lukasz85

Nowicjusz
Oral to tylko po zamieszkaniu razem(może być przed ślubem, jeśli nie śpimy w jednym pokoju). Jeśli chodzi o zabawy analne, to tylko po ślubie w weekendy. Obie zabawy to normalna sprawa, nic wyjątkowego.
Pewnie mąż nie chcę eksperymentować to szuka kogoś bardziej odważniejszego z twardą dupą

Mężczyzna

forg

Seks Praktykant
Co myślicie o seksie oralnym lub analnym. Nigdy tego nie miałem znalazłem jedną gorąca 40 , która by chciała zacząć przygodę ze mną minety zrobionej dla niej a jeszcze chciała abym jej wylizał pupę odbyt ale dla mnie to hardkor.

Marna prowokacja.

Mężczyzna

Kationek

Cichy Podglądacz
Troll czy nie, to temat jak każdy inny.
Obie formy są dobre w momencie jak partnerzy współgrają ze sobą. O to wszystko się rozchodzi, aby się dobrze dobrać.

Mężczyzna

Erien343

Cichy Podglądacz
Jeżeli jest to staly partner/ka a co za tym idzie mamy pewność odnosnie higieny nie widze zadnego problemu, sam to niejednokrotnie praktykowalem w strone partnerki :) Jezeli chodzi o rimming

Oral i Anal to jakby stale punkty, moze nie obowiazkowe zawsze, ale jednak stale.

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
OK,dzięki. Pytałem bo zazwyczaj nie spotykałem się z tak skrajnie uległymi dziewczynami ;)
Nie odbieram tego jako uległość, temu poprzedniemu mówiłam, ze chce go wylizać i ma mi dać tyłek. To nie pewne elementy w seksie świadczą o dominacji i ulegosci, a to jak do nich podchodzisz. Dlatego będę wdzięczna za nie szufladkowanie.

Mężczyzna

PanCiacho

Dominujący
Nie odbieram tego jako uległość, temu poprzedniemu mówiłam, ze chce go wylizać i ma mi dać tyłek. To nie pewne elementy w seksie świadczą o dominacji i ulegosci, a to jak do nich podchodzisz. Dlatego będę wdzięczna za nie szufladkowanie.
Teraz twoja wypowiedź nabrała innego kontekstu,sorki ;)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Bez orala czy analu nie wyobrażam sobie seksu. Byłby jakiś niepełny, podstawowy, nie dla mnie.

Mężczyzna

simonoire

Cichy Podglądacz
Bardzo lubię pieścić tyłek kobiecie i zawsze dostawałem pozytywny feedback. Od dłuższego czasu marzy mi się partnerka która podczas pieszczenia mnie oralnie kazałaby mi podnieść nogi i zeszłaby językiem niżej.