Co myślicie o seksie oralnym lub analnym. Nigdy tego nie miałem znalazłem jedną gorąca 40 , która by chciała zacząć przygodę ze mną minety zrobionej dla niej a jeszcze chciała abym jej wylizał pupę odbyt ale dla mnie to hardkor.
Oral to tylko po zamieszkaniu razem(może być przed ślubem, jeśli nie śpimy w jednym pokoju). Jeśli chodzi o zabawy analne, to tylko po ślubie w weekendy. Obie zabawy to normalna sprawa, nic wyjątkowego.
Oral to tylko po zamieszkaniu razem(może być przed ślubem, jeśli nie śpimy w jednym pokoju). Jeśli chodzi o zabawy analne, to tylko po ślubie w weekendy. Obie zabawy to normalna sprawa, nic wyjątkowego.
Co myślicie o seksie oralnym lub analnym. Nigdy tego nie miałem znalazłem jedną gorąca 40 , która by chciała zacząć przygodę ze mną minety zrobionej dla niej a jeszcze chciała abym jej wylizał pupę odbyt ale dla mnie to hardkor.
Troll czy nie, to temat jak każdy inny.
Obie formy są dobre w momencie jak partnerzy współgrają ze sobą. O to wszystko się rozchodzi, aby się dobrze dobrać.
Jeżeli jest to staly partner/ka a co za tym idzie mamy pewność odnosnie higieny nie widze zadnego problemu, sam to niejednokrotnie praktykowalem w strone partnerki Jezeli chodzi o rimming
Oral i Anal to jakby stale punkty, moze nie obowiazkowe zawsze, ale jednak stale.
Nie odbieram tego jako uległość, temu poprzedniemu mówiłam, ze chce go wylizać i ma mi dać tyłek. To nie pewne elementy w seksie świadczą o dominacji i ulegosci, a to jak do nich podchodzisz. Dlatego będę wdzięczna za nie szufladkowanie.
Nie odbieram tego jako uległość, temu poprzedniemu mówiłam, ze chce go wylizać i ma mi dać tyłek. To nie pewne elementy w seksie świadczą o dominacji i ulegosci, a to jak do nich podchodzisz. Dlatego będę wdzięczna za nie szufladkowanie.
Bardzo lubię pieścić tyłek kobiecie i zawsze dostawałem pozytywny feedback. Od dłuższego czasu marzy mi się partnerka która podczas pieszczenia mnie oralnie kazałaby mi podnieść nogi i zeszłaby językiem niżej.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.