ja uważam że kobieta powinna mieć jak najwięcej partnerów - zdrada kontrolowana w jej wykonaniu, jest czymś czego żądam!
To jest najbardziej zje*any pomysł, o jakim słyszałam i taki typowo samczy. W łeb się dziecko puknij.Chodzi o taki portal, gdzie faceci wymieniają się informacjami i dzięki temu, np. wiadomo, że dana dziewczyna spała z 4 lub z 35, czy ma dzieciaki, czy jest obecnie wolna/zajęta itp....
No wiecie, spotykacie kobitkę w barze i czort w sumie wie na co się można naciąć....
Domyślam się i znam na 100% odpowiedzi kobiet, więc proszę tylko o odpowiedzi facetów.
Wy kobitki lubicie "dostosowywać" przekaz informacji w zależności od celów jakie macie
Zdajesz sobie sprawę, że takie informacje nie byłyby rzetelne ? W dużej mierze było by sporo "komentarzy" nieprzychylnych od facetów, którzy by dodawali fałszywe info tylko dlatego że dana kobieta dałaby im kosza...Chodzi o taki portal, gdzie faceci wymieniają się informacjami i dzięki temu, np. wiadomo, że dana dziewczyna spała z 4 lub z 35, czy ma dzieciaki, czy jest obecnie wolna/zajęta itp....
No wiecie, spotykacie kobitkę w barze i czort w sumie wie na co się można naciąć....
Domyślam się i znam na 100% odpowiedzi kobiet, więc proszę tylko o odpowiedzi facetów.
Wy kobitki lubicie "dostosowywać" przekaz informacji w zależności od celów jakie macie
Już nie mówiąc o tym, ze RODO i takie tamZdajesz sobie sprawę, że takie informacje nie byłyby rzetelne ?
Dla dzieci, które seks widziały tylko w .avi i .jpg horrendalnapo co to komu, na co? jaka jest różnica, czy miała jednego, zero czy dziesięciu partnerów?
nie dla dzieci dużo facetów, chce mieć królewnę "nietykaną", a nie spojrzą na siebieDla dzieci, które seks widziały tylko w .avi i .jpg horrendalna
W tych czasach dziewice to już raczej w przedszkolu, ale na to jest paragrafnie dla dzieci dużo facetów, chce mieć królewnę "nietykaną", a nie spojrzą na siebie
na to jest siekiera, cyk i nie ma siusiaczkaW tych czasach dziewice to już raczej w przedszkolu, ale na to jest paragraf
Ogólnie zauważyłam tendencję do zainteresowania kobiecym „przebiegiem” wśród łebków 18-23, nie zdarzyło mi się, żeby mnie starszy facet o to spytał.nie dla dzieci dużo facetów, chce mieć królewnę "nietykaną", a nie spojrzą na siebie
Nikt ze starszych nie pyta się to bo wie na 100% że prawdy od razu i tak się nie dowieOgólnie zauważyłam tendencję do zainteresowania kobiecym „przebiegiem” wśród łebków 18-23, nie zdarzyło mi się, żeby mnie starszy facet o to spytał.
Albo po prostu trafiłam na takich, których to nie interesujeNikt ze starszych nie pyta się to bo wie na 100% że prawdy od razu i tak się nie dowie
Bo żaden nie chce usłyszeć ,, A za kogo Ty mnie masz" znam to dobrzeAlbo po prostu trafiłam na takich, których to nie interesuje
A spoko, jak znasz to w takim razie postanowione, temat zamkniętyBo żaden nie chce usłyszeć ,, A za kogo Ty mnie masz" znam to dobrze
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Ci sądzicie | Związki | 29 | ||
O sądzicie o zakonnicach | Seks | 1 | ||
P | co sądzicie o dp? | Seks | 1 | |
Co sądzicie o elektro stymulacji? | Masturbacja | 7 | ||
J | Rozetka odbytu- co sądzicie o seksie analnym? | Seks | 4 |