• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co robicie ze spermą?

eeree

Cichy Podglądacz
Witam... Mam do grupowiczow pytanie... Co robicie w czasie stosunku ze sperma po wytrysku? Chodzi dokladnie o seks bez prezerwatywy, ale ostrozny jezeli sie nie chce zostawic jej u partnerki Nie wiem co mam robic - do tej pory nie robilem tego bez prezerwatywy wiec nie moge sobie tego wyobrazic:)) Sorki jezeli pytanie was rosmieszy:)

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Najlepiej spermę zlać do kubeczka a potem wypić a jeśli chcesz się zachować pro to proponuję rozlać ją na plecach partnerki bądź na twarz, jeśli się zgodzi :lol:

Benek

Seks Praktykant
zalezy jaka pozycja brzuch czy plecy sa ok pozniej kobieta sie myje to wszystko w tym temacie a chusteczki reczniki i inne pierdoly ehh daj spokoj z tym

Edeq

Podrywacz
A ja właśnie sugeruję chusteczki higeniczne. Po seksie dziewczyna nie idzie się OD RAZU kąpać, więc dziwnie będzie się leżało po seksie w objęciach z dziewczyną, która na sobie będzie miała białą maź... :?

fraszka

Podrywacz
na brzuch.. obok ręcznik jednorazowy, wycierasz i leżysz w objeciach jeszcze przez długi cas ze spokojna głową.... ajak masz możliwość to idziecie się razem kąpać :)

Edeq

Podrywacz
fraszka napisał:
na brzuch.. obok ręcznik jednorazowy, wycierasz i leżysz w objeciach jeszcze przez długi cas ze spokojna głową.... ajak masz możliwość to idziecie się razem kąpać :)
No niestety na razie kąpiel pozostaje w sferach marzeń :oops:
Już ni emogę się doczekać :roll:

malenka42

Cichy Podglądacz
w pozycji klasycznej jest to dla mnie przesmieszne!
po stosunku gdy moj M. jest jeszcze we mnie,ja biore husteczke i on tez,zawsze lapiemy sperme razem do husteczki,jest wtedy taki ubaw.
mozna uslyszec takie dzwieki:uwazaj..leje sie....łap szybko...łaaaaa :wink:
zabawnie :lol:

Edeq

Podrywacz
malenka42 napisał:
w pozycji klasycznej jest to dla mnie przesmieszne!
po stosunku gdy moj M. jest jeszcze we mnie,ja biore husteczke i on tez,zawsze lapiemy sperme razem do husteczki,jest wtedy taki ubaw.
mozna uslyszec takie dzwieki:uwazaj..leje sie....łap szybko...łaaaaa :wink:
zabawnie :lol:
Hehe, potwierdzam. Robimy dokładnie tak samo. Jak jestem jeszcze w Niej, to bierzemy chusteczki i łapiemy co się da. Potem Ona wstaje i dalej leci :D Czasem coś wyleci na prześcieradło :lol: Ale jakoś specjalnie się tym nie przejmujemy. Ona twierdzi, że nie brzydzi się spermą.

Młody18

Biegły Uwodziciel
A ja mam pytanie z innej beczki. Ile żyją plemniki?? Czy ktoś wie :?: Wiem że w drogach rodnych kobiety żyją te magiczne 72 godziny, a w powietrzu albo gdzie indziej :?:

Yossarian

Biegły Uwodziciel
"Gdzie indziej" żyją drastycznie krócej, ile dokładnie to nie wiem, w sumie to zależy od środowiska w którym się znalazły ale generalnie to chyba wyschnie i kaput :)