• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co robić a czego nie robić żeby maż nie poznał że go zdradzam?

Mężczyzna

Pit87

Cichy Podglądacz
Myślę, że taka osoba może przeżywać różne emocje, zwykle są one negatywne, i tutaj możemy mówić o utracie poczucia własnej wartości. Często trudno jest po zdradzie się pozbierać, wyjść z traumy. Wiem, że niektórzy potrafią wybaczyć, ale nigdy już nie będzie tak samo, to zostaje w człowieku na zawsze.
Zgadzam się z tobą. Zdrada niszczy nie tylko związek, ale przede wszystkim zdradzanego. Trauma, niskie poczucie własnej wartości, depresja i inne problemy psychiczne.
To dajesz w gratisie osobie, która ci ufa, a ty ją zdradzasz.

Mężczyzna

Monsz

Podrywacz
Nie mogę ocenić alkoholika, który katuje żonę i dzieci, nie znając relacji, żadnej ze stron.
Pijanego, ledwo trzymającego się na nogach kierowcę też ciężko ocenić?
Pedofila też? Nie znając jego oceny sytuacji?
Serio?
Kiedy mówimy o zdradzie mówimy o krzywdzeniu ludzi.
Raz w życiu, byłem całym serduchem za zdradzającym facetem.(chociaż nie wiem czy historia prawdziwa, bo z internetu)
Najpierw żona go zdradziła, a że nie stać go było, żeby po rozwodzie utrzymać siebie i dzieci. Żył dalej z tą kobietą, która go zdradziła, ale sypiał z innymi. Nawet ciężko mówić tu o zdradzie. Facet, żył w otwartym związku, który otworzyła jego żona.

Tu jest jasno napisane, że franca, chce ukryć to co zrobiła, czyli ma wyrzuty sumienia, co oznacza, że i ona wie, że postąpiła niewłaściwie.
Wiele rzeczy jest prostych do ogarnięcia. To my sami je sobie komplikujemy.
Bez przesady. Jest chyba delikatna różnica między zdradą a alkoholikiem katującym żonę, pijanym kierowcą czy pedofilem.

Skąd wiemy, że facet jej nie katuje, nie znęca się psychicznie czy nie zdradza? Nie wiemy. Jaki jest rzeczywisty powód zdrady?
Może też chciałaby odejść, tylko się boi jego reakcji albo, że nie będzie ją stać utrzymać siebie i dzieci? Tego nie wiemy.

Mężczyzna

Cannibal1974

Cichy Podglądacz
Widzę ,że tutaj sami święci .
A tak na prawdę czym jest zdrada ? pewnie dla każdego oznacza coś innego .
Kolezanka zapytała o sposoby tuszowania :) a nie o krytykę , więc ?

Mężczyzna

Pit87

Cichy Podglądacz
Bez przesady. Jest chyba delikatna różnica między zdradą a alkoholikiem katującym żonę, pijanym kierowcą czy pedofilem.
Delikatna. Jeśli pijany kierowca rozwali tylko siebie to jest on mniejszym złem niż zdradzający.
Krzywdy psychiczne potrafią być gorsze od tych fizycznych.
Skąd wiemy, że facet jej nie katuje, nie znęca się psychicznie czy nie zdradza? Nie wiemy. Jaki jest rzeczywisty powód zdrady?
Może też chciałaby odejść, tylko się boi jego reakcji albo, że nie będzie ją stać utrzymać siebie i dzieci? Tego nie wiemy.
Jest kobietą, prawo stoi za nią. Poradzi sobie. Będzie miała alimenty, dodatki na dzieci. Da radę.
Prędzej uwierzę, że był to wyskok znudzonej żonci, z problemami małżeńskimi, niż to, że to są jakieś patusy.

Jak jest źle w związku to się bierze spina dupe i albo się związek ratuje, albo się go opuszcza, a nie wypina się dupska innym typom.
Świat byłby lepszy, gdyby przestało się tłumaczyć patologię.

Mężczyzna

Pit87

Cichy Podglądacz
Widzę ,że tutaj sami święci .
A tak na prawdę czym jest zdrada ? pewnie dla każdego oznacza coś innego .
Kolezanka zapytała o sposoby tuszowania :) a nie o krytykę , więc ?
Chciałbym nękać i stalkować tą panią co zdradza. Proszę o jakieś sposoby tuszowania zbrodni, tylko bez krytyki, nie bądźcie tacy święci.

Mężczyzna

Pit87

Cichy Podglądacz
cos mi się zdaje Kolego , że masz jakiś uraz do kobiet , co dalej z mamusią mieszkasz?
Patrząc na twoją fotę to raczej ty z mamusią mieszkasz.

I nie mam problemu z kobietami, tylko z tymi którzy zdradzają niezależnie od płci.
A najbardziej drażni mnie głupie tłumaczenie takich osób i szukanie winnych wszędzie dookoła. Zamiast wziąść na klatę to co się zrobiło.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Cannibal1974

Cichy Podglądacz
Napisałem że dla każdego zdrada jest czymś innym , dla kogoś kontakt fizyczny z drugą osobą dla innych same mysli o innych a dla innych seks z inna osobą to tylko zaspokojenie popędu w danej chwili , więc nie mnie jest oceniać czy zdradziła czy nie , jak ma sumienie to samo ją zeżre . A co do zdjęcia to ja przynajmniej mam odwage pokazac się publicznie . Pozdro

Kobieta

Lesbijka

Biegły Uwodziciel
Tak jak w temacie. Po czym poznać że ktoś zdradza. Chodzi mi o wasze spostrzeżenia. Bądź sytuację z życia kiedy zorientowaliscie się że partner/partnerka ma kogoś na boku i po czym to było poznać... Pytanie do pań i panów...

Albo tracą szacunek do samej/samego siebie o ile mają w sobie resztki moralności.

Myślę, że taka osoba może przeżywać różne emocje, zwykle są one negatywne, i tutaj możemy mówić o utracie poczucia własnej wartości. Często trudno jest po zdradzie się pozbierać, wyjść z traumy. Wiem, że niektórzy potrafią wybaczyć, ale nigdy już nie będzie tak samo, to zostaje w człowieku na zawsze.

468838265-895927579395742-1260234519026290697-n.jpg
Jesteś przecudownie Genialna :) Przebaczyć może jest i łatwo ale zapomnieć to już gorzej mówię za siebie oczywiście Ludziki Cudne :)

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Seks Praktykant
„Nigdy sie nie przyznawaj, zlapia cie pijanego w samochodzie, to mow ze nie piles,znajda ci dolary w kieszeni,to mow ze to pozyczone spodnie,a jak cie zlapia na kradziezy za reke, to mow ze to nie twoja reka. Nigdy sie nie przyznawaj.“

Tak mi sie jakos przypomnialo 😉

Mężczyzna

Monsz

Podrywacz
„Nigdy sie nie przyznawaj, zlapia cie pijanego w samochodzie, to mow ze nie piles,znajda ci dolary w kieszeni,to mow ze to pozyczone spodnie,a jak cie zlapia na kradziezy za reke, to mow ze to nie twoja reka. Nigdy sie nie przyznawaj.“

Tak mi sie jakos przypomnialo 😉
Tak było panie władzuniu kochany, tak było!

Mężczyzna

tupcio

Dominujący
Zawsze może się Mu to spodobać i wszyscy będą zadowoleni ;)
Ja np. nie byłem zadowolony jak moja ówczesna partnerka dostawała kwiaty od innych mężczyzn,ale to Ja 😄

Mężczyzna

cd.Eve

Erotoman
Zawsze może się Mu to spodobać i wszyscy będą zadowoleni ;)
Ja np. nie byłem zadowolony jak moja ówczesna partnerka dostawała kwiaty od innych mężczyzn,ale to Ja 😄
Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że skoro autorka postu ( przepraszam koleżanka autorki) próbuje ukryć zdradę to raczej zdaje sobie sprawę, że mężowi to się nie spodoba 😜

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że skoro autorka postu ( przepraszam koleżanka autorki) próbuje ukryć zdradę to raczej zdaje sobie sprawę, że mężowi to się nie spodoba 😜
Wydaje mi się iż to autorka postu doprawia rogi a nie jakąś koleżanka 😅 tak na zdrowy rozsądek by nie wyjść na tą złą tu na forum przypadkiem..

Mężczyzna

Slavo

Biegły Uwodziciel
Wydaje mi że żona mnie nie zdradza i myślę że to poznać na dłuższą metę. Po pierwsze całkowity brak seksu (teraz rzadko ale jest), odsunięcie emocjonalne (zdrada na pewno angażuje też emocjonalnie), coraz dłuższe przebywanie poza domem... Jest tego pewnie całe mnóstwo. Ja na pewno bym poznał po zapachu, moja żonka po seksie pachnie w barfxo specyficzny sposób, nawet udało mi się kiedyś znaleźć perfumy które mi przypominają jej zapach po ostrym seksie z kilkoma orgazmami.

Mężczyzna

Adams36

Nowicjusz
Jak łatwo przyszło oceniać nie znając szczegółów..

A @Slavo chyba najbliżej istoty sprawy. Emocje i zachowanie zdradzą wszystko. W zwiazku każda zmiana jest zauważalna.

Kobieta

marzenka85

Cichy Podglądacz
Chodzi o to że to moja najlepsza przyjaciółka a ja że nie znam się na tych tematach to też nie wiem co mam jej powiedzieć. Dlatego założyłam ten temat. Ogólnie to wydaje mi się że pokazanie sposobów jak ukryć zdradę z automatu pomoże osobą które są w podobnej sytuacji bo będą wiedzieć na co zwracać uwagę. Także skupcie się bardziej na doświadczeniach z życia o ile takie były niż ocenie i krytyce bo to niczemu nie służy.