• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co najbardziej pruderyjnego/wstydliwego zrobiliście

Mężczyzna

Daniello93śl

Seks Praktykant
Podczas tresury młodej debiutującej w roli Uległej Suki byłem też młody treserem bo 24letni treser nie jest jeszcze doświadczony 😱
Podczas gdy mnie oprowadzała i pokazywała swoje miasto bo nie byłem w nim nigdy wcześniej, postanowiłem sprawdzić ją psychicznie bardziej i powiedziałem jej stanowczo i poważaniem że jeżeli chce zostać uległą suką i traktować mnie z szacunkiem i zaproponować Ci wtedy że chciałabym zostać Twoim nowym obiektem tresury i że nie zawiodę się na niej nigdy. Oparłem ją o murek z kamienicy, złapałem mocno za barki i z góry patrząc na nią nieprzyjemnym spojrzeniem a chwilę potem stanowczym i zdecydowanym głosem powiedziałem prosto w jej oczy.
Tresura się zaczęła pod tym mostem jest przy rzece bezdomny i masz mi zaprezentować jak się nim zajmujesz, jak się poruszasz, czy jakieś granice masz. Aniuś to że masz dopiero 18 lat i jesteś osobą z polecenia czyli od mojej przyjaciółki dalszą rodziną to trzymaj to i załóż mu jak postawisz mu 3 nawet 4 gumy na kutasie, nie chcę młodego towaru na samym początku zarazić i skończyć tresure nie rozpoczynając jej. Wystarczy jak raz obciagniesz z finałem w gumie (ściągasz ją ze spermą w środku węzeł by nie wylało się i schowasz do torebki) przy okazji weźmiesz nowe by mu założyć gdy poradzisz sobie z postawienia go poraz drugi i po wytrysku wcześniejszym. Raz masz mu dać cipsko do że rżnięcia a na sam koniec powiesz mu grzecznie i proszącym cichym głosem że prosisz już ostatnią rzecz w której musi Ci pomóc. Musisz dostać orgazmu analnego nie ważne co wkładać w dupe będziesz, ale najważniejsze jest to by przy Twojej pomocy w wkładaniu jej do ciasnej szpareczki poczuła przyjemność i nadzieję na obfity wytysk analny.

**
Ania 18 lat światem erotycznym zaszczepiła ją moja jedyna przyjaciółka Kamila 38 lat. Był to fragment filmiku nagranego przezemnie na święto przyjaźni dla Ciebie mimo że bardzo krótki ogólnie bo 0:14 sek, ale potrafi zaprezentować nawet swojej rodzinie dalszej bo dalszej obraz przez dosłownie 3 sek widać w tym czasie dokładnie z bliska kutasa mojego w zwodzie. Hehe

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Kilka razy grałem ze znajomymi w prawda lub wyzwanie na domówkach, zawsze wybierałem wyzwanie ;)
- Bieganie nago wokół domu
- Zrobienie striptizu w obecności znajomych
- Zejście nago z czwartego piętra na parter i z powrotem
- Wejście nago na balkon na blokowisku i tańczenie w rytm głośnej muzyki