• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co najbardziej pruderyjnego/wstydliwego zrobiliście

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Siotry mojej partnerki czesto wchodzily rano do naszego pokoju , zawsze cos potrzebowaly,,,,,wkurwialo,,,,,spalismy nago , i specjalnie czekalem az sytuacja sie powtorzy . Z odkryta koldra i stojacym calkowicie penisem udajac , ze spie . Doczekalem sie ,zamiast wyjsc to ta pi..... polizala mi go
Mam podobne doswiadczenia. Ciekawe, czy one widziały, że masz wzwód?

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Ja byłą dziewczynę mogłem pieprzyć tylko, jak akurat nie krecil sie po jej pokoju nikt z rodziny. Za dnia wysiadywała mama... Wieczorem, kiedy akurat np ssała mnie ona - a była totalną czarownicą oralną xD - może byłem troszeczkę głośniej ,paliliśmy wiadomo co... To braciak jej, mlodszy o rok, przychodzil i chcial tez bucha. Widziałem, jak patrzy na moje nogixD

Mężczyzna

niktwaznytutaj

Cichy Podglądacz
Ciężko określić jedną taką rzecz bo było ich sporo, hard pegging, fisting w moją stronę, ballbusting, forced-bi, zlizanie spermy patrnera z trójkata z ciała partnerki, pozwolenie mu na ruchanie mnie gdy ja ruchałem ją, obciągnięcie przyjacielowi partnerki na jej oczach, seks z ponad 25 lat starszą kobietą na oczach partnerki (mamy po dwadzieścia kilka lat)

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Wywołałem kilkanaście lat starszej przyjaciółce laktacje podczas intensywnego masażu piersi. Pilem jej mleko kilka dni z rzędu bezpośrednio z piersi jednocześnie masując drugą pierś. Ona w tym czasie przytulała mnie i nie puszczała dopuki nie wypiłem wszystkiego
też piłem przyjaciolce mleko z piersi w lazience na domowce. Fajnie było pagtrzec, jak je wyciska dla mnie - malo juz miała. Dała mi też gorącą cipę do lizania.

Mężczyzna

CzułyZboczuch

Cichy Podglądacz
Pewnie większość nie zrozumie albo będzie się brzydzić ale były chłopak był mega zboczony i miał głowę pełną pomysłów i co tylko z nim miałam to czasem kończyl na jedzeniu albo w napojach,na początku jak zapytał czy tak zrobimy to powiedziałam mu że chyba oszalał ale po pewnym czasie sama zaproponował i mnie to podniecało choć wiem że większość nie zrozumie 🙈poprostu sperma mega mnie kręci ale każdy ma jakiś fetysz.
super musisz być! ja uwielbiam namiętnie mocno całować się z zaspermioną dziewczyną i pieścić zachlapane piersi

trybel1

Biegły Uwodziciel
Kiedyś pisałem listy do sąsiadki w wieku mojej mamy. Pisałem jak bardzo mnie podnieca i co chciałbym z nią robić
Wyprosiłem od niej pudełko jej włosków łonowych , które wąchałem przy masturbacji

trybel1

Biegły Uwodziciel
Spotykałem się kiedyś z dziewczyną z tego forum , wciągaliśmy amfę na tylnej kanapie mojego auta , po czym rozbierałem się obok niej do naga i masturbowałem się rozmawiając z nią o pierdołach.

Mężczyzna

ganymed

Erotoman
Dałem do obciągania trans w klubie po koncercie Skolima xD niestety mało mi brykał akurat (nie przepadam za takimi klimatami), a osoba miałx też niedociagniecia z powodu porobienia w ustach. Ale milo sie rozmawiało w miarę.

A wczoraj... haha. Poszedłem do męskiego wc z pewną 19-latką (dla mnie too young, ale ech), ktora chciała coś tam ode mnie dostac - no i okazało się, że nie tylko to - macała mnie po rozporku, w koncu zaproponowalem jej minetę i palcowe i chwilę porobilem. Zrezygnowalem jednak z kontynuacji praz z oferowanego blowjoba - nie były to dobre warunki wg mnie.