Ale w sensie, że komuś na żywo, czy wyszłaś gdzieś naga czy na kamerkach? Dość enigmatyczna ta wiadomośćDałam się pooglądać.

Ale w sensie, że komuś na żywo, czy wyszłaś gdzieś naga czy na kamerkach? Dość enigmatyczna ta wiadomośćDałam się pooglądać.
Komuś na żywo.Ale w sensie, że komuś na żywo, czy wyszłaś gdzieś naga czy na kamerkach? Dość enigmatyczna ta wiadomość![]()
Komu?Dałam się pooglądać.
ale porobiony tylko, co? na trzeźwo brak chęci lub odwagi? ja na kamerkach flirtowałem z babeczkami kilka latPorobiony walilem na kamerkach kutasa
TajemnicaKomu?
Podczas jakiejś konkretnej czynności, np. kąpieli czy prysznica? Czy w jakich okolicznościach?Dałam się pooglądać.
Ty kobieta, mężczyzna, czy ono jesteś ?W ostatnie wakacje byl u mojego mlodszeho brata nasz kuzyn przez 2 tygodnie. Mam 22lata a on kilka lat mlodszy. Wrociłam totalnie pijana z dyskoteki, wzięłam prysznic I zorientowałam sie, że ten zboczuch mnie podgląda przez okno. Wspiął sie na garaż a ja miałam na sobie szlafrok. Szkoda mi sie zrobiło, że nic nie zobaczył, dlatego zdǰęłam go I wypiełam mu sie kilka sekund po czym zgasiłam swiatlo I czekałam aż wróci. Zawołałam go I wsadziłam mu reke w gacie I zwaliłam mu w kilka sekund I kazałam mu wyjsc.
Żeby zabawki nie łapały zapachu, to gumkę można stosować. a tambonnto bym się bał, że trudno będzie wyjąć 🫣 ale się udało, to spokoOd czasu jak poznałem przyjemność wkładania sobie zabawek w tyłek nurtował mnie jeden problem: czystość. Z reguły gdy sprawdzałem palcem to natrafiłem na pozostałe małe cofnięcie, a jak niby było czysto to i tak zabawki z sylikonu czy gumy łapały trudny do usunięcia zapach. Postanowiłem więc porządnie wypłukać tyłek wężem z prysznica. Samo to jest dość przyjemne a uczucie pustego tyłka tym bardziej. Opróżniam się porządnie do toalety i myślałem, że to wszystko. Założyłem korek i tak sobie chodziłem w domu kilkanaście minut, gdy poczułem że coś cieknie. Niestety dywanik przy łóżku z żółta plamką. Stwierdziłem, że jakoś trzeba po tym pozbyć się resztek wody, które gdzieś jednak zostały i później spłynęło. Następnym razem zapożyczyłem od żony tampon i zaaplikowałem sobie w tyłek. Myślałem, że to załatwi sprawę reszty wody. Po godzinie poszedłem do łazienki wyjąć. Niestety oprócz wody w tamponie było jeszcze pełno "czekolady". Cały chytry plan szlag trafił. Wody nie było ale w dupci znów brudno.
A mózg, w którym ręku?Wlasnie doszedł 3 facet mi na twarz. Obciagałem im w łózku mlodszej siostry I jej bieliźnie. Mam sperme 3 facetów na twarzy I strasznie sie bojee bać im dupy. Facet like mi dupe a ja w jednym reku mam chuja a w drugim telefon.
Powiem tylko tyle że po spowiedzi nie dostałam rozgrzeszenia a księdza zabrała karetka. A podobno to największe zboczuchyCześć !
Czym możecie się pochwalić, lub też nie związanego ze sprawami seksu, fetyszy itd.? Lub może coś śmiesznego?
Zacznę jachyba najbardziej pruderyjne co mi się przydarzyło to kobieta oddająca mocz na moją twarz.
To nie pruderyjne. Mnie to kręci do tego stopnia, że specjalnie tak pomogłem mojej pani pod prysznicem liżąc jej muszelkę i masując pkt G żeby tryskała. Ja w tym czasie nie przeżywałem lizania. Udało się to kilka razy i zawsze było to cudowne uczucie.Cześć
Zacznę jachyba najbardziej pruderyjne co mi się przydarzyło to kobieta oddająca mocz na moją twarz.