• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co najbardziej pruderyjnego/wstydliwego zrobiliście

Mężczyzna

DenioXD

Seks Praktykant
Wywołałem kilkanaście lat starszej przyjaciółce laktacje podczas intensywnego masażu piersi. Pilem jej mleko kilka dni z rzędu bezpośrednio z piersi jednocześnie masując drugą pierś. Ona w tym czasie przytulała mnie i nie puszczała dopuki nie wypiłem wszystkiego

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Od czasu jak poznałem przyjemność wkładania sobie zabawek w tyłek nurtował mnie jeden problem: czystość. Z reguły gdy sprawdzałem palcem to natrafiłem na pozostałe małe cofnięcie, a jak niby było czysto to i tak zabawki z sylikonu czy gumy łapały trudny do usunięcia zapach. Postanowiłem więc porządnie wypłukać tyłek wężem z prysznica. Samo to jest dość przyjemne a uczucie pustego tyłka tym bardziej. Opróżniam się porządnie do toalety i myślałem, że to wszystko. Założyłem korek i tak sobie chodziłem w domu kilkanaście minut, gdy poczułem że coś cieknie. Niestety dywanik przy łóżku z żółta plamką. Stwierdziłem, że jakoś trzeba po tym pozbyć się resztek wody, które gdzieś jednak zostały i później spłynęło. Następnym razem zapożyczyłem od żony tampon i zaaplikowałem sobie w tyłek. Myślałem, że to załatwi sprawę reszty wody. Po godzinie poszedłem do łazienki wyjąć. Niestety oprócz wody w tamponie było jeszcze pełno "czekolady". Cały chytry plan szlag trafił. Wody nie było ale w dupci znów brudno.

• Haha
Reactions: tpo
Mężczyzna

helloNy

Cichy Podglądacz
W ostatnie wakacje byl u mojego mlodszeho brata nasz kuzyn przez 2 tygodnie. Mam 22lata a on kilka lat mlodszy. Wrociłam totalnie pijana z dyskoteki, wzięłam prysznic I zorientowałam sie, że ten zboczuch mnie podgląda przez okno. Wspiął sie na garaż a ja miałam na sobie szlafrok. Szkoda mi sie zrobiło, że nic nie zobaczył, dlatego zdǰęłam go I wypiełam mu sie kilka sekund po czym zgasiłam swiatlo I czekałam aż wróci. Zawołałam go I wsadziłam mu reke w gacie I zwaliłam mu w kilka sekund I kazałam mu wyjsc.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
W ostatnie wakacje byl u mojego mlodszeho brata nasz kuzyn przez 2 tygodnie. Mam 22lata a on kilka lat mlodszy. Wrociłam totalnie pijana z dyskoteki, wzięłam prysznic I zorientowałam sie, że ten zboczuch mnie podgląda przez okno. Wspiął sie na garaż a ja miałam na sobie szlafrok. Szkoda mi sie zrobiło, że nic nie zobaczył, dlatego zdǰęłam go I wypiełam mu sie kilka sekund po czym zgasiłam swiatlo I czekałam aż wróci. Zawołałam go I wsadziłam mu reke w gacie I zwaliłam mu w kilka sekund I kazałam mu wyjsc.
Ty kobieta, mężczyzna, czy ono jesteś ?

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Od czasu jak poznałem przyjemność wkładania sobie zabawek w tyłek nurtował mnie jeden problem: czystość. Z reguły gdy sprawdzałem palcem to natrafiłem na pozostałe małe cofnięcie, a jak niby było czysto to i tak zabawki z sylikonu czy gumy łapały trudny do usunięcia zapach. Postanowiłem więc porządnie wypłukać tyłek wężem z prysznica. Samo to jest dość przyjemne a uczucie pustego tyłka tym bardziej. Opróżniam się porządnie do toalety i myślałem, że to wszystko. Założyłem korek i tak sobie chodziłem w domu kilkanaście minut, gdy poczułem że coś cieknie. Niestety dywanik przy łóżku z żółta plamką. Stwierdziłem, że jakoś trzeba po tym pozbyć się resztek wody, które gdzieś jednak zostały i później spłynęło. Następnym razem zapożyczyłem od żony tampon i zaaplikowałem sobie w tyłek. Myślałem, że to załatwi sprawę reszty wody. Po godzinie poszedłem do łazienki wyjąć. Niestety oprócz wody w tamponie było jeszcze pełno "czekolady". Cały chytry plan szlag trafił. Wody nie było ale w dupci znów brudno.
Żeby zabawki nie łapały zapachu, to gumkę można stosować. a tambonnto bym się bał, że trudno będzie wyjąć 🫣 ale się udało, to spoko 🙂

Mężczyzna

helloNy

Cichy Podglądacz
Wlasnie doszedł 3 facet mi na twarz. Obciagałem im w łózku mlodszej siostry I jej bieliźnie. Mam sperme 3 facetów na twarzy I strasznie sie bojee bać im dupy. Facet like mi dupe a ja w jednym reku mam chuja a w drugim telefon.

Kobieta

Magdaa96

Cichy Podglądacz
Taka trochę sytuacja , że kiedyś korzystałam z toalety w pracy, ale mieliśmy wspólny kibel i korzystałam, a nie wiem jak to się stało czy kurcze nie zamknęłam dzwi czy coś było nie teges z zamkiem.. ale wtedy gdy akurat miałam trochę pozycje na kiblu trzymajaca się sinie za biodra i pochylona w dół, a wszedł pracownik z mojej zmiany nie wiem czy pukał w dzwi bo nie słyszałam bo na produkcji to huk i wgl.. I on takie.. o przepraszam.. ja noo czerwona aż bordowa się zrobiłam w sekundę.. Traumę miałam przez cały tydzień. 🤭🫣🫣🤣

Mężczyzna

Roger430

Seks Praktykant
Bzykałem się z dziewczyną w pokoju na podłodze, a obok "spali" moi dwaj kumple. Sytuacja z lat młodości. Na drugi dzień oboje mi powiedzieli, że wszystko słyszeli i jednym okiem widzieli.

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Siotry mojej partnerki czesto wchodzily rano do naszego pokoju , zawsze cos potrzebowaly,,,,,wkurwialo,,,,,spalismy nago , i specjalnie czekalem az sytuacja sie powtorzy . Z odkryta koldra i stojacym calkowicie penisem udajac , ze spie . Doczekalem sie ,zamiast wyjsc to ta pi..... polizala mi go

Kobieta

Radioaktywna

Nowicjusz
Cześć !

Czym możecie się pochwalić, lub też nie związanego ze sprawami seksu, fetyszy itd.? Lub może coś śmiesznego?

Zacznę ja :) chyba najbardziej pruderyjne co mi się przydarzyło to kobieta oddająca mocz na moją twarz.
Powiem tylko tyle że po spowiedzi nie dostałam rozgrzeszenia a księdza zabrała karetka. A podobno to największe zboczuchy
🤣

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Cześć
Zacznę ja :) chyba najbardziej pruderyjne co mi się przydarzyło to kobieta oddająca mocz na moją twarz.
To nie pruderyjne. Mnie to kręci do tego stopnia, że specjalnie tak pomogłem mojej pani pod prysznicem liżąc jej muszelkę i masując pkt G żeby tryskała. Ja w tym czasie nie przeżywałem lizania. Udało się to kilka razy i zawsze było to cudowne uczucie.