• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co myślicie?

Kobieta

😽Catwoman💃

Cichy Podglądacz
Hej,
Mam męża, jesteśmy razem od ponad 10 lat. W naszej sypialni zaczęło się sypać około 2 lata temu, jednak sex pozostał i jest codziennie lub co 2 dni. Sęk w tym, że mąż ani ja nie mamy z niego satysfakcji.
Próbowaliśmy różnych metod. Na początku próby innych pozycji, maratonów... Jednak ja na wszystko byłam na nie...
Trójkącik z koleżanką z pracy... Na początku na tak przez wielkie T, potem nie przez wielkieN. I złość na męża że tak pomyślał o tej dziewczynie i że ją bardziej chwalił niż mnie ...
Potem ten temat umilkł, zaczęły się rozmowy o spełnianiu fantazji, a ja mam problem nawet z wypowiedzeniem ostrego zdania przy nim...
Nie wiem dlaczego taka jestem ...
Nie wiem co mogłoby go podniecić ..
On nie wierzy już w moje słowa... I się nie dziwić...
Co robić?

Mężczyzna

niebieski

Podrywacz
Jeżeli chcesz to naprawić musisz wszystko poukładać w swojej głowie.
Masz problem i jedynym rozwiązaniem jest go zdiagnozować.
Jeżeli się to nie uda to kicha.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Hmmm, mamy zbliżony starz małżeński. Także zakładam, że możemy być w zbliżonym wieku 😉. Z moich (naszych) małżeńskich doświadczeń widzimy, że teraz bardziej stawiamy na jakość a nie na ilość. Wolimy się nieco wypościć, zatęsknić za sobą, swoimi ciałami, pieszczotami. I taki sex raz na tydzień, nawet na dwa, zupełnie inaczej smakuje. I pewnie dziwnie to zabrzmi ze strony faceta, ale taki codzienny seks chyba by mnie zanudził 😊. Może tu jest problem, że za często go macie.
Jak mieliśmy po 20 kilka lat to mogliśmy faktycznie codziennie, rano w dzień i w nocy. Teraz? Teraz myślę, że seks zupełnie inaczej odbieramy. Dużo bardziej świadomie a przez to o niebo przyjemniej.

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Hej,
Mam męża, jesteśmy razem od ponad 10 lat. W naszej sypialni zaczęło się sypać około 2 lata temu, jednak sex pozostał i jest codziennie lub co 2 dni. Sęk w tym, że mąż ani ja nie mamy z niego satysfakcji.
Próbowaliśmy różnych metod. Na początku próby innych pozycji, maratonów... Jednak ja na wszystko byłam na nie...
Trójkącik z koleżanką z pracy... Na początku na tak przez wielkie T, potem nie przez wielkieN. I złość na męża że tak pomyślał o tej dziewczynie i że ją bardziej chwalił niż mnie ...
Potem ten temat umilkł, zaczęły się rozmowy o spełnianiu fantazji, a ja mam problem nawet z wypowiedzeniem ostrego zdania przy nim...
Co robić?
Trójkąty raczej nie będą tu dla Ciebie i bym nawet do nich nie podchodziła bo mogą więcej zrobić złego niż dobrego jeśli już widzisz u siebie takie reakcje.
A roleplaying? Spotkać się w umówionym miejscu na mieście i udawać nieznajomych jadących na szybki numerek? Na niektórych działa ;) Pomysł przedmówcy aby nie stawiać na ilość tylko na jakość też jest dobry.
W razie czego seksuolog też może pomóc.

Mężczyzna

niebieski

Podrywacz
Hmmm, mamy zbliżony starz małżeński. Także zakładam, że możemy być w zbliżonym wieku 😉. Z moich (naszych) małżeńskich doświadczeń widzimy, że teraz bardziej stawiamy na jakość a nie na ilość. Wolimy się nieco wypościć, zatęsknić za sobą, swoimi ciałami, pieszczotami. I taki sex raz na tydzień, nawet na dwa, zupełnie inaczej smakuje. I pewnie dziwnie to zabrzmi ze strony faceta, ale taki codzienny seks chyba by mnie zanudził 😊. Może tu jest problem, że za często go macie.
Jak mieliśmy po 20 kilka lat to mogliśmy faktycznie codziennie, rano w dzień i w nocy. Teraz? Teraz myślę, że seks zupełnie inaczej odbieramy. Dużo bardziej świadomie a przez to o niebo przyjemniej.
Dziewczyna pisze ,że ma problem emocjonalny ,więc częstotliwość czy j j zmiana tak czy tak w żaden sposób nie pomoze

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Dziewczyna pisze ,że ma problem emocjonalny ,więc częstotliwość czy j j zmiana tak czy tak w żaden sposób nie pomoze
Częstotliwość może sporo akurat zmienić bo z obowiązku małżeńskiego zaplanowanego w harmonogramie, odartego z ekscytacji i spontaniczności można przejść do czegoś bardziej emocjonującego.

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Okej😀. Ale problem emocjonalny ma jakieś podłoże. Może poprostu koleżanka shinybrowneyes czuje zbyt silną presję wobec męża.

Mężczyzna

Szczep

Podrywacz
Hej,
Co robić?
Robią się ciepłe dni. Zorganizuj coś w plenerze albo zacznij uwodzić go w miejscu publicznym.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry