• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Co mi jest?

Status
Zamknięty.

niussia

Cichy Podglądacz
Hej ,mam take pytanie, chociaz uwazam to za problem. Ostatnio bylam po tabletki i lekarz mi je przepisał i czekałam tylko na okres. Spóźniał mi sie 11 dni, aż w koncu niby dostałam więc wzięłam tę tabletke ,ale było coś dziwnego trwał on jedynie 2 dni, chociaz zawsze jest 2 razy dłuzszy i bardziej obfity. Miałam isc dzis do lekarza lecz zadzwoniła pani z placówki mówiąc, ze nie będzie go dziś. Miałam sie lekarza spytac o co chodzi chciałam zeby mnie zbadał i powiedział co mi dolega. Kiedys z jakis przyczyn nie miałam okresu przez kilka miesiecy ,wiec brałam takie tabletki na pojawienie sie miesiączki i wrociła. Potem mialam juz przez pół roku regularnie. Wtedy to było co innego w ciązy być nie mogłam chyba, że jestem wiatropylna , a teraz to inna sprawa.Mam chłopaka z którym współżyje, chociaż zawsze żesmy sie zabezpieczali nawet zrobiłam test ciążowy i wyszło ze nie jestem w ciązy. Moze wiecie co mi jest ?? Aha zastanawiałam sie tez nad tym, ze może pomyliłam okres z peknietym naczynkiem ,ktore moglo peknąć w trakcie stosunku . Ale to było w niedziele a ja zauwazylam we wtorek. I czy jak to nie był okres a ja biore tabletki :( Boze a jak jestem w ciązy, przecież żesmy zawsze uważali:(

Oki z góry dziekuje za kmentarze :* :D

sii

Biegły Uwodziciel
fajnie ja to sam nie wiem juz co ty tam napisalas :D

nie znam sie bardzo ale mozliwe jest pewne np to ze masz rozregulowana gospodarke hormonalna organizmu - mooja dziewczyna tak miala musiala brac homormony przez pewien okres bo miala ich niedobor i nie dostawala miesiaczki wogole - tylko nie pamietam ktory z hormonow to byl....:( teraz wszystko wrocilo do normy - czy ja wiem.......mozliwe ze twoje wczesniejsze kolopoty byly wlasnie z czyms takim zwiazane a teraz podczas brania tabletek znowu cos sie pochrzanilo :F

mm a moze tak na badania sie zglosic ?

ps. a to nie bywa tak czasem ze dziewczyna moze miec okres i nie krwawic ? cos mi sie zdaje ze slyszlalem o takich przypadkach ale tylko sporadycznie

madzia

Podrywacz
jeżeli przez ostatnie miesiące wszystko było ok. Dostałaś teraz miesiączkę to wydaje mi się że wszystko jest ok. A to że ona trwała 2 dni i była skąpa pewnie spowodowane było wzieciem poprostu tych hormonów. Ja tez jak brałam pierwsze opakowanie miałam shiza bo dostałam okres wziełam tabletke a na następny dzień do wieczora nic... jakby okresu w ogóle nie było. Przez nastepne dni był ale również skapy także pewnie wszystko jest OK. Tym bardziej że sama pisałas miałas problemy z miesiączką. Dodatkowo hormony robią swoje. A co do tego że boisz się że naczynko pekło to krew przecież pojawiłaby się odrazu po stosunku. Taka sytuację tez miałam :/ ale krwawiłam lekko i przez krótki czas od stosunku.

Szarka

Erotoman
niussia - zrob badanie poziomu testosteronu, mam z tym problem - kiedy nie biore lekow, okres zanika nawet na 6 miesiecy, oczywiscie lece wtedy do lekarza ...

niussia

Cichy Podglądacz
Oki z gory dziekuje za wasze komentarze zescie mnie uspokoili :p aha i mam pytanie czy ktos wie tak dokladnie jakich produktow nie powinno sie jesc biorac tabletki anty :?: :p

niussia

Cichy Podglądacz
Wiecie moze czy mozna zażywac L-karnityne biorąc równoczesnie tabletki antykoncepcyjne (ja biore Triminulet)

ted

Biegły Uwodziciel
To nie jest antybiotyk, tylko czysty produkt takze nie powinno byc przeciwskazan.

sii

Biegły Uwodziciel
ja biore l-karnityne od czerwca jak mi sie matry juz skoncza itd itd i bede mogl spokojnie biegac rano :) nie wiecie moze jakiej firmy warto kupic ?

ted

Biegły Uwodziciel
ehh nie pamietam jak sie ta firma nazywala ale z tego co pamietam to byla bodajrze szwajcarska niestety jest drozsza, ale pewna.

zuzia

Cichy Podglądacz
ja bralam l-karnityne rok temu jak biegalam codziennie, bo sie odchudzalam, teraz tez zamierzam, bo zostala mi z tamtego roku jeszcze:p

mam L-Karnityna 600 firma ActiVita i pisze z , ze jest z ornityna i arginina na obrazku, za 60 tabletek zaplacilam 42 zl...kupilam w sklepie gdzie sa te wszytskie tablety dla miesniakow , opakowanie jestczarne, a etykietka taka jakby zloto-brazowa z czerwonym napisem firmy...

jak dla mnie byla dobra...i babka mi taka polecila..

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry