Hej ,mam take pytanie, chociaz uwazam to za problem. Ostatnio bylam po tabletki i lekarz mi je przepisał i czekałam tylko na okres. Spóźniał mi sie 11 dni, aż w koncu niby dostałam więc wzięłam tę tabletke ,ale było coś dziwnego trwał on jedynie 2 dni, chociaz zawsze jest 2 razy dłuzszy i bardziej obfity. Miałam isc dzis do lekarza lecz zadzwoniła pani z placówki mówiąc, ze nie będzie go dziś. Miałam sie lekarza spytac o co chodzi chciałam zeby mnie zbadał i powiedział co mi dolega. Kiedys z jakis przyczyn nie miałam okresu przez kilka miesiecy ,wiec brałam takie tabletki na pojawienie sie miesiączki i wrociła. Potem mialam juz przez pół roku regularnie. Wtedy to było co innego w ciązy być nie mogłam chyba, że jestem wiatropylna , a teraz to inna sprawa.Mam chłopaka z którym współżyje, chociaż zawsze żesmy sie zabezpieczali nawet zrobiłam test ciążowy i wyszło ze nie jestem w ciązy. Moze wiecie co mi jest ?? Aha zastanawiałam sie tez nad tym, ze może pomyliłam okres z peknietym naczynkiem ,ktore moglo peknąć w trakcie stosunku . Ale to było w niedziele a ja zauwazylam we wtorek. I czy jak to nie był okres a ja biore tabletki Boze a jak jestem w ciązy, przecież żesmy zawsze uważali
Oki z góry dziekuje za kmentarze :*
Oki z góry dziekuje za kmentarze :*