• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co lubimy/cenimy w partnerze/partnerce

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Jest już temat co nas wkurza, to może teraz, dla odmiany co w nich lubimy, cenimy itp.

Ogólnie, w związku i seksie ;)

Mężczyzna

G.......

Seks Praktykant
To że oddaje mi sie bezgranicznie w łóżku, pozwala mi robic wszystko na co mam ochote, kaze mi ogladac filmiki i wykorzystywac je pozniej w łóżku np jakieś traktowanie a w życiu codziennym to jej pasja podróżowania i zwiedzania i calkowity brak monotoni w związku.

Mężczyzna

firedragon

Podrywacz
Jest już temat co nas wkurza, to może teraz, dla odmiany co w nich lubimy, cenimy itp.

Dobry temat, dobre pytanie i w sumie bardzo szerokie. A zatem moje takie top of the top.

Lubię w niej to, że nigdy się nie poddaje, chociaż w pewnych momentach swojego życia miała do tego pełne prawo i nikt by nawet słowa na ten temat do niej nie pisnął. Delikatność połączona ze sporymi jajami i mocnym kompasem wewnętrznym. Dobre combo.

Cenię jej intelekt oraz nieustanną chęć rozwijania i uczenia się czegoś nowego. Jak ona wyłuskuje na to wszystko czas to ja kurde nie wiem, no ale nudy nie ma.

Lubię tę kobiecość w jej wydaniu. I tu nie idzie głównie o elementy wyglądu czy ubioru (chociaż to też jesr w tym ważne). To jest po prostu 200 procent kobiety w kobiecie, nie wiem jak wam to wytłumaczyć.

Cenię to, że już chyba odruchowo reaguje na każdą krzywdę, którą gdzieś tam w codziennym biegu dostrzeże. W dzisiejszym świecie to nie jest takie oczywiste.

Lubię jej zaradność i ogólne ogarnięcie życiowe. Ambicję, ale też dystans do wszystkiego, zwłaszcza do siebie. Sporo się od niej nauczyłem.

Lubię też to, że lubi w spontaniczność (na każdej plaszczyźnie 😎). Sztywne plany absolutnie to nie ten klimat.

Lubię jej uśmiech. To jak na mnie patrzy tymi swoimi oczami i wiem wtedy, że no kurde, co jak co, ale życie to mi się chyba udało 😁 I to są te momenty dla których się między innymi żyje.

Lubię jej dotyk. Nawet nie musi być w kontekście seksualnym, bo sam w sobie jest po prostu wow i potrafi mnie w sekundę rozbroić z ch_jowego nastroju. Lubię gdy się we mnie wtula i możemy tak leżeć i leżeć, patrząc w sufit, gadając lub śmiejąc się z jakichś głupot. Ale lubię też to, że potrafi mnie doprowadzić do stanu wrzenia zaledwie jednym słowem, gestem lub spojrzeniem.

I cholernie cenię w niej to, że po długich miesiącach starań odważyła się w końcu spotkać z takim jednym namolnym >typem z internetu< i jestem jej za to zajebiście wdzięczny 😁 bo dzięki temu ma teraz gościu o czym wam tu pisać 😎😉

Mężczyzna

Manipulator

Seks Praktykant
1. Mogę być najsłabszą wersją siebie i otrzymam wsparcie, nie będąc ocenianym, a wspieranym
2. Dążenie do bycia lepszym sobą
3. Dbanie o sprawy wspólnego życia, każdy ma swoje odpowiedzialne sektory
4. Jej stanowczość, pewność siebie, seksapil, urok, słodkość
5. Dobre serce
6. Jej... Oczy, włosy, buzię, usta, szyję, obojczyki, cycki, ręce brzuch, nogi, stopy, tyłek, cipka
7. Jej... Mimikę, zachowania, spojrzenia, pocałunki, przytulanie
8. Jej starania do poprawy
9. Mądrość
10. To, że ma zajebistego partnera

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
1. Mogę być najsłabszą wersją siebie i otrzymam wsparcie, nie będąc ocenianym, a wspieranym
2. Dążenie do bycia lepszym sobą
3. Dbanie o sprawy wspólnego życia, każdy ma swoje odpowiedzialne sektory
4. Jej stanowczość, pewność siebie, seksapil, urok, słodkość
5. Dobre serce
6. Jej... Oczy, włosy, buzię, usta, szyję, obojczyki, cycki, brzuch, nogi, stopy, tyłek
7. Jej... Mimikę, zachowania, spojrzenia, pocałunki, przytulanie
8. Jej starania do poprawy
9. Mądrość
10. To, że ma zajebistego partnera
Dłonie... Zapomniałeś o dłoniach 😉
No i jeszcze może o cipce 😜

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
O kurde temat rzeka... Ale spróbujmy 😁
- ciepło, serdeczność, to, że zawsze jest dla mnie, mogę się do niej przytulić i duża część problemów zawsze znika 😍
- inteligencję, że mogę z nią podyskutować na każdy temat i na filozofię i mam w niej super partnera do rozmów i to nawet przy piwie xD
- to, że czasami jest bardziej napalona niż ja 😂
- poczucie humoru i fakt, że sama często (nie celowo) dostarcza mi rozrywki, ale uwielbiam to 😂
- to, że ma dużo zainteresowań ale też zawsze ciekawa jest moich ❤️
- to, że uwielbia grać ze mną w planszówki a nawet niektóre gry na kompa (aż sama nam switcha kupiła xD)
- za jej ciało 😏 I to, że razem motywujemy się do ćwiczeń 💪
- za to, że gdzieś wypracowaliśmy sobie system komunikacji, dzięki któremu unikamy większych awantur 😅 Chociaż pewnie z mojej strony mógłbym się jeszcze trochę postarać 😅
- za wspólne dbanie o szeroko pojety dom ❤️
I jeszcze dużo innych rzeczy, które są zbyt prywatne aby je tu wymieniać 😉

Mężczyzna

haster692

Cichy Podglądacz
Pomijając jej charakter i osobowość, to bardzo cenię to jak zaakceptowała moje uwielbienie do wszędobylskiej nagości. Wcale nie długo po tym jak zamieszkaliśmy razem, rozbierałem się zostawałem nago najdłużej jak to możliwe, przy pierwszej wizycie na plaży nudystów nie było sprzeciwu, wręcz zaciekawienie i mimo tego, że na razie nie chce się rozbierać, to w pełni akceptuje to, że plażuję nago i nie odmawia, kiedy proponuję wypady na takie plaże. Często słyszę też prowokacyjne teksty, abym się rozebrał. Niestety na razie tylko w naszym podwójnym gronie, a nie przy innych :p

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
To będzie chyba najdłuższy post w mojej karierze :]

*Cenie jego inteligencję/wszechstronną wiedzę.
*Jego wartości takie jak szacunek do ludzi, podejście do rodziny, przyjaciół, wierność i ogólne podejście do kobiet, związku, komunikacji. U niego nie ma miejsca na krzyk, wyzwiska, podnoszenie głosu. Jest bardzo tolerancyjny, ma identyczne podejście do aborcji i wiele ważnych spraw do mnie.
*Czułość. Jak żyje prawie 40lat na tym świecie, nikt nigdy nie okazywał mi tyle czułości co on.
*Jego empatia/wrażliwość. Nie wstydzi się mówić o uczuciach, okazywać je.
*Poczucie humoru. Nikt mnie tak nie potrafi rozśmieszyć jak on. Nawet jak mnie wkurzy, szybko potrafi rozładować sytuację. Często płaczemy ze śmiechu, wygłupiamy się.
*Troska. Nikt tak nie dbał o mnie. W każdej sytuacji mogę na niego liczyć. Mimo podejścia do krwi itp przez parę tygodni zmieniał mi dzielnie opatrunki. Zawsze o mnie pamięta, moje szczęście, komfort, dobro, humor jest dla niego równie ważny, a nawet ważniejszy niż jego własny.
*cierpliwość. To on nauczyl mnie być w normalnym związku. Wyciągał ze mnie to co najlepsze. Cierpliwie znosił początki, gdy wybuchałam, marudziłam, szukalam problemów z dupy i ogólnie mialam dużo jazd po ex. Bylam straszna, a on przetrwał.

Ogólnie mówiąc, NIGDY przy ŻADNYM facecie nie czulam się nigdy tak szczesliwa, kochana, zaopiekowana, ważna, szanowana, piękna, spokojna i bezpieczna.

Z wyglądu uwielbiam jego duże, pełne usta, piękne, niebieskie oczy, pupę i najpiękniejszego na świecie penisa :]

Ah. I nikt nie robi tak cudownej palcówki :p

Mężczyzna

Lvl44

Cichy Podglądacz

Moja żona znając moją przeszłość i doświadczając środowiska w którym się wychowałem, zaakceptowała mnie całkowicie. Dzięki niej jestem tym, kim jestem i po wielu latach nadal mam chęć się rozwijać. Lubię to, że w moich trudnych chwilach wsparła mnie i sprawiła, że jej zaufałem. Lubię w nie to, że zawsze mam jej wsparcie nawet, kiedy przychodzą do głosu nieporozumienia z jej rodziną. Lubię to, że wierzy we mnie nawet wtedy, kiedy biorę na swoje barki zadania ponad moje siły. Jest dla mnie ogromnym wsparciem i opoką w trudniejszych chwilach.