• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Co gdyby ktoś wszedł wam do toalety

Kobieta

Magia2000

Podrywacz
W sumie ciekawy pomysł / fantazja. Ale wiele zmiennych 😂
1. Zakładamy rzeczywistość, robię siku - dziewczyna mówi "o przepraszam" - zamyka drzwi - koniec
Fantazja - dziewczyna mówi, "o ale bydle" i potem bierze go sobie do buzi, na koniec się wypina i jest dziki seks - ale takie rzeczy się nie dzieją 😂
Obszczanego siura do ust bierze?

2. Trochę inaczej mogłaby wyglądać sytuacja jeżeli bym się masturbował w toalecie i faktycznie weszła by dziewczyna jakaś.

Opcja 1. Stanęła by jak wryta, myślę, że na sekundę też bym się zatrzymał, ale raczej nie zakrył. To jak by to potoczyło się dalej to zależy od niej. Jakby uciekła to bym nie wolał. Ale jakby stała i patrzyła pewnie bym kontynuował dalej. Jakby powoli zamykała drzwi, patrząc cały czas, pewnie zaprosiłbym ją do środka.

Opcja 2. Zamyka drzwi i ucieka - nie dzieje się nic

Opcja 3. Trafiam na nimfomanke, która zrobiła to celowo, szybko wvhodzi i cała czerwona zamyka drzwi za sobą. Raczej bym jej nie wyprosił xD
Nie wiem jaka jest szansa na coś takiego 😂
A w 3 opcjo jak srasz a ona wchodzi i mówi, że smród taki, że w oczy szczypie :ROFLMAO:

Mężczyzna

jamesoon

Biegły Uwodziciel
Gdyby ktoś miał ochotę to na podstawie twoich zdjęć na zielonym włochatym kocyku, z paczką fajek czy też bez, wśród czeluści domu, po omacku wyczuje dywany, krzesła i inne rzeczy domowego użytku i cię po prostu opierdoli ze wszystkiego. Wszyscy już po stokroć widzieli twoje (zdublowane) zdjęcia i po tysiąc razy czytali twe niezwykłe fantazje w których to imprezujesz prawie codziennie i zawsze na golasa, widział cię każdy znajomy, matki, żony, narzeczone, córki, siostry i babcie znajomych. To po huj ci ubranie? 😳 Chce ci się pisać za każdym razem to samo i wstawiać te same zdjęcia? Kurde remontu na chałupie byś się chwycił 🤦🏼‍♂️

Kobieta

Karotka

Nowicjusz
Tyle tutaj zboczonych kobiet i panów więc zapytam.
Co byście zrobili gdy by ktoś wam wszedł do toalety ?
Załóżmy że jesteście w toalecie i się nie zamknęliście nagle wpada dziewczyna lub koleś co robicie ?? Puszczacie wodze fantazji?? Czy totalnie się izolujecie bo tyle się niby mówi że wyzwolony świat a jak co do czego to jak jest w realu…. ?
To ja chciałam wejść szwagrowi do łazienki bo się nie zamyka ale potem by gadał siostrze albo mojej mamie.

Mężczyzna

Monsz

Podrywacz
Ja kiedyś miałem taką sytuację: odwiozłem kogoś wcześnie rano na lotnisko a że chciało mi się bardzo lać to szybkim krokiem zaspany poszedłem do kibla. Gdy zobaczyłem tam jedną kobietę, myślę sobie: ok, jakaś nowoczesna... Za chwile drugą, myślę sobie no nieźle... Zaraz poźniej wchodzi trzecia... Wtedy myślę sobie coś chyba jest nie tak...
Jak wychodziłem to spojałem na oznaczenie: i o k*** to jest damsaka toaleta! 😂

Mężczyzna

luzik27

Seks Praktykant
Obszczanego siura do ust bierze?
Absolutnie szczerze, miałem taką sytuację zdecydowanie więcej niż raz, a i minetke zaraz po siku też lubię i absolutnie mnie to nie rusza 😛
A w 3 opcjo jak srasz a ona wchodzi i mówi, że smród taki, że w oczy szczypie :ROFLMAO:
Myślałem, żeby coś podobnego napisać xD Coś w stylu, że opcja 4 - jak robię dwójeczke, otwiera drzwi i zaczyna krzyczeć na głos 'ej ktoś tu sra!' xD
Ale odpuściłem 😂😂😂

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry