• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ciocia

Mężczyzna

Gilgamesz

Cichy Podglądacz
Dzień dobry.

Opisze Wam pewną historie.
W tym opowiadaniu wszystkie wydarzenia są faktem.
Otóż gdy byłem dzieckiem, odkryłem w sobie fetysz stóp kobiet i ich łaskotania. Moja nastoletnia ciocia była do tego idealna.

Po paru podejściach sama pozwalała mi się łaskotać.

Była piękną i młodą kobietą, nosiła prawie zawsze rajstopy lub gołe stopy miała.

Musiała to lubić, bo również sama przynosiła mi np. piórka i wręczała 😄

W tamtym czasie zobaczyłem w filmie na TV scenę z księżniczką zakutą w dyby.

Nie mogłem aż w nocy spać by rano gdy będę miał okazje, powiedzieć to cioci.

Powiedziała że owinięcie jej w długi koc da podobny efekt. Po chwili z owego koca wystawały tylko stópki nr 37, świeżo po kąpieli. Na szafce obok stał krem nawilżający którego zawsze po kąpieli używała do stóp. Postanowiłem że ja je nasmaruje i po chwili doznałem czegoś niesamowitego, co pamietam do dziś.

Zacząłem smarować miejsca między palcami oraz zaraz po nimi 😈 I nieświadomie trafiłem w samo sedno 😜 Pierwszy raz prosiła bym przestał a tym razem nie mogła sama tego przerwać.

Ciocia ma ze 160 cm wzrostu i wtedy miała z 17 lat. Więc serio idealnie 👌😄

Koniec zabaw jednak jakiś czas później nadszedł, z mojej winy.

Była powtórka z koca a taśma klejąca pozwoliła mi przykleić jej nogi za kostki, do drewnianej poręczy łóżka. Nie wiedziała o tym że jest w planie. I bym jej znów nie smarował 🤣 Założyła szare rajstopy które spodobały mi się jak żadne inne oraz prezentowały idealnie jej stopy.

Może to już będzie dziwne ale tak mi się podobały że przestałem słuchać co mówi i zacząłem wąchać 🙈 Chciałem koniecznie skórę, więc rozerwałem materiał na lewej i zacząłem wkładać swój nos między palce. Pamiętam że były takie zimne ☺️ Zacząłem drażnić jej podeszwę swoim nosem, aż w którymś momencie polizałem kilka razy. Wziąłem wełniany sznurek od jej własnego szydełkowania i również między palce i od lewej do prawej ciągnąłem.

Rozkręciłem się tak że przyniosłem i założyłem jej szpilki, by wciskać w nie piórko, palce itd. 😈😜

Na koniec zacząłem gryźć i drapać ją po piętach 🙈

W końcu musiałem ją puścić bo zaczynała krzyczeć i jęczeć, wcześniej się bała że ktoś usłyszy itd 😝Jednak to co zrobiłem z jej piętami doprowadziło ją prawie do płaczu 😜
Od tamtej pory do dziś mam fantazje z dybami solidnymi, unieruchomione nawet palce, nic nie słyszy a ja jej ulubioną szczotką do włosów drapie jej pięty i podeszwy 😜

Z takim pełnym zaangażowaniem i oddaniem. Krzyczy prosi i jeszcze mocniej wtedy 😜😄

Najbardziej podoba mi się to że błagałaby o litość a ja bym patrzył jej w oczy i jeszcze mocniej, bez litości 😝🙈

Pozdrawiam 😁