• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ciekawe jak to jest zwalić komuś konia

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Tylko błagam, delikatnie z tym koniem 😆

images

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Hmmm... Ja miałem kilka razy okazję bawić się zabawką shemale. Takiemu facetowi "z krwi i kości" nie ma opcji, żebym się zajął, ale w przypadku shemale było to całkiem fajne.
Z jednej strony całujesz się ze śliczną dziewczyną i bawisz się jej piersiami a drugą ręką stawiasz jej kutasa. Ciekawe doznanie... Polecam.

Mężczyzna

ziutek72

Nowicjusz
Myślę, że to tak jak sobie, tylko bez tego fajnego uczucia przy wytrysku. Ale to tylko teoria.
Jak bym miał zwalić konia z gałęzi, to bym krowę o pomoc poprosił.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No właśnie nie jak sobie. Jak walisz sobie to czujesz kutasa w ręku a rękę na kutasie. Tutaj jest inne doznanie, czujesz kutasa w ręku, rośnie a na swoim kutasie nie czujesz nic albo tak jak w moim przypadku czyjeś usta. Nie powiem, że było "łał, niesamowite", ale było to inne.

Mężczyzna

SissyLaceytv

Biegły Uwodziciel
Pamietam moj pierwszy raz gdy wzielam czyjegos kutasa w reke. On wzial mojego .Jego penis byl wiekszy od mojego. Zaczelismy sie wzajemnie lekko masturbowac.Jego penis szybko rosl w mojej rece,moj troche wolniej.Nie moglam uwierzyc ze trzymam czyjegos w kutasa w rece. Glowka jego kutasa zaczela sie pokrywac plynem ejakulacyjnym.Umoczyl sobie w nim palec i otarl nim moje usta tak abym mogla zasmakowac jego meskosci. Bylo wspaniale.